2777
2789
عنوان

کسی زبانش خیلی عالی هست

87 بازدید | 9 پست

میخوام بتونم راحت صحبت کنم  بنظرتون چکار کنم که حداقل زبان دوم بلد باشم 

کلاس زبان هم رفتم قبلنا ی ترم مونده بود تا دیپلم زبانم و بگیرم کرونا اومد و من متاسفانه دچار بیماری شدم 

کلاس مکالمه ازاد برو

یا برو چت جی پی تی اون قسمت مکالمه صوتیش باهاش حرف بزن بگو بهت تاپیک بگه تو راجبش صجبت کنی بعد اون اشتباهات گرامریت رو بهت بگه و راهنماییت کنه گسترشش بدی دقیقا مثل یه معلمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب هر کسی بهتر لم خودشو میدونه 

من خودم لفاتو با جمله حفظ میکردم و با دیکشنری انگلیسی به انگلیس کار میکردم

سعی میکردم بجای فیلمای بی محتوا خبر و دیالوگهای مخصوص زبان اموزی رو گوش بدم

انلاین تست بزن و داستان بخون زمان من اینا نبود و باید میخریدیم 

جملاتی که دوست داشتم مینوشتم توی دفتری نه فقط لغت

خب هر کسی بهتر لم خودشو میدونه من خودم لفاتو با جمله حفظ میکردم و با دیکشنری انگلیسی به انگلیس کار م ...

دقیقا همین کارارو تا حدودی شروع کردم 

ولی انقدر توی فضای مجازی گزینه ها زیاد شده هنگ کردم الان 

دقیقا همین کارارو تا حدودی شروع کردم  ولی انقدر توی فضای مجازی گزینه ها زیاد شده هنگ کردم الان ...

سنگ بزرگ نشونه نزدنه یه مسیری برو جلو بعد چندوقت چیز جدیدتر امتحان کن همه رو باهم نزار جلوت هم هنگ میکنی هم دلسرد

باید سطحت رو‌بسنجی.....در چ حدی از A1تا c2?

سطحم چطور بسنجم نمیدونم واقعا نه زیاد بلدم نه خیلی مبتدی 

در حد متوسط رو به پایین حتی توی صحبت کردن ولی نوشته هارو راحت متوجه میشم 

سطحم چطور بسنجم نمیدونم واقعا نه زیاد بلدم نه خیلی مبتدی در حد متوسط رو به پایین حتی توی صحبت کردن و ...

ب نظرم A2 باشه سطحتون.....

اول سعی کن دامنه لغاتت رو‌بالا ببری و‌تو‌مثال و داستان و اینا ازش استفاده کنی یا بخونی.....بعد کم کم هم اسپیکینگت قوی میشه هم دامنه لغاتت رفته بالا

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد