2777
2789

خونه پدرتون را ته باشید و پدرتون هم خونه باشه می‌رسونه شما رو؟

اگر متاهل هستید بگید لطفا

چرا بعضی از پدر و مادرها وقتی دخترشون ازدواج می‌کنه فکر می‌کنن دیگه کلا فرزندی که اون دختر باشه ندارن

چرا انقدر بدن

آریایی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من انتظارندارم والا،بااسنپ میرم خب اسنپ گرونه لابد مسیرشم زیاده پدرت گناه داره

گناه ندارن وقتی بحث فرزند دختر مخصوصا که ازدواج کرده باشه اینطوری میشن

آریایی

من همیشه بابام میرسونم.حتی بیرونم باشه میگه زنگ بزن میام

من بابام دقیقا می‌دونه وقتایی که خونشون هستم و عهد می‌خوام اینجا برم خودشو میزنه به مریضی ازش نمی‌گذرم هیچ وقت

آریایی

آره میرسونه.. گاهی وقتی میگم میخوام بیام خونه خودش میاد دنبالم بعد بر میگردونه اگه شوهرم نیاد

بله منم میگم باید اینطوری باشه بابام

ما که نه از پدر شانس آوردیم نه مادر

آریایی

خونمون و خونه بابامینا نیم ساعت راحته از بزرگراه میره (خونمون حاشیه شهره) ولی هیچوقت انتظار نداشتم از بابام ببره بیاره 

خودم میرم میام با اسنپ 

توام انتظار و توقع نداشته باش 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
[QUOTE=402389154]من بابام دقیقا می‌دونه وقتایی که خونشون هستم و عهد می‌خوام اینجا برم خودشو میزنه به ...

دقیقا 

فقط خودشو اذیت میکنه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"