2777
2789
عنوان

مادر طلاق گرفته خیلی بهتره تا مادری که خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 72 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه‌ی مشکلات از اینجا میاد که برای بچه‌دار شدن تست سلامت روان نمی‌گیرن و به همه اجازه ی بچه‌دار شدن ...

نمی فهمم چه اصراری دارن همه پدر و مادر بشن؟

با هم اختلاف دارن بچه میارن که زندگی شون گرم  بشه

باز خانمه که با شوهرش کلی اختلاف داره  یک دختر هم داره تاپیک زده اگه پسر زاییده بودم شوهرم خوب می شد باهام

وقتی درک  شون از زندگی اینقدر پایین است چرا اجازه ی فرزند آوری دارن؟

میدونم قراره هیت بخورم سرش ولی اینا یه عده ترسو بی عرضه ان که نمیتونن از پس خودشون بربیان

ببین گاهی مسئله ترس و اینا نیست... گاهی مخ رد میده. خدا برای کسی نیاره اون روز رو. من یبار خیلی فشار جسمی و روحی و عصبی تحمل کردم. شش ماه بعد دنیا اومدن بچه دومم بود. شب نمیدونم چم‌شده بود. حالم خیلی غیرقابل کنترل بود. خواستم خودمو بکشم بعد پیش خودم گفتم اگر تنها بمیرم بچه‌هام چی پس؟ تصمیم گرفتم لوله بخاری رو بکشم. اتاق هم خیلی کوچیک بود. گفتم هرسه‌تا باهم‌ بمیریم. 

یکم ک‌گذشت یه لحظه خدا به کمکم اومد. به ذهنم انداخت که نکنه بچم توانش کمتره بمیره ولی خودم برسم به بیمارستان و زنده بمونم. یه لحظه پریدم فوری لوله رو وصل کردم 

دقیقا خودکشی یکی از بدترین کارهاست..چون هم زندگی و روح خود فرد نابود میشه و هم اطرافیانش..یه مورد خا ...

خدا لعنت کنه اون نره خر الدنگو که جون اینهمه آدمو به باد داد😔💔.. ضعف قوانین ضدزن بیداد میکنه

خب بعضی از بچه ها هر دو والد رو کنار هم می خوان.

قرار نیست بخاطر کم خردی و کم تجربگی بچه ها، زن ها بسوزن. اون زن هم آدمه، فقط نباید بچه ها زو دید. ضمن اینکه طلاق آخر دنیا نیست، میتونن زن و شوهر یا با حکم دادگاه توافق انجام بشه مگه قدیمه که بعد طلاق، بچه تک والد بشه، الانا دیگه تقسیم وضایف میکنن بعد طلاق

حتما رفته یه جا زن گرفته عشق و حال بیچاره زنش. خیلی با هم مشکل داشتن؟کسی پا در میونی نکر بینشون؟

میگن جایی مرده

ادم افسرده ایی بوده و هوشیار نبوده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اوف از آدمهایی که مشکل روانی دارن. شریک زندگیشونم دیوونه میکنن. شوهر منم پارانوییدی هست بارها به مرز ...

خدا نکنه خودکشی کنی

این ک بچه هاش بنده خدا بی مادر پدر بزرگ شدن

ازدواجم نکردن از بچگی کار کردن 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.