2777
2789
عنوان

مادر طلاق گرفته خیلی بهتره تا مادری که خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 72 پست
توی فامیل ما تازه اتفاق افتاده بچه اش هم بزرگ بودبا طناب خودش را خفه کرده بعد از طلاق

ولی قضاوت اینجور ادما خیلی سخته...

ببین چی کشیدن که از جونشون سیر شدن

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقاااا احسنت .کم بچه تو خونه دچار تنشع .با این کارشون بچه رو هم از  وجود خودشون هم از دنیا متنفر می‌کنن ..هی هم میگن به خاطر تو طلاق نمی‌گیرم .اوکی نمی‌گیری زبون به دهن بگیر اون جهنمی که خودت ساختی برای بچه ت بهشت  کن .منت میزارن سر بچه ای که خود نخواسته پا گذاشته به دنیا 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

منم مخالف خودکشیم چون خودم فرزند والدینی هستم ک نتونست جدا بشه خودکشی کرد

اشکال نداره عزیزم دیگ هر ادمی تو ی موقعیت خودشو ناتوان ببینه دست ب کاری میزنه نمیشه قضاوت کرد باعث خجالتم نیس پسر عموی منم با ۴ تا بچه خودکشی کرد بچه هاشم کوچیک بودن 

بعد طلاق دیگه چرا

چون زوج عاشقی بودن  ازدواج رمانتیک

با هم خوب بودن  خانمه تمام حق و حقوق و مهریه  اش را ابرا می کنه به خوبی و خوشی

بعدش شوهرش و بچه  اش دو تایی از خونه می اندازنش بیرون 

خیلی یکهویی خانمه کارمند هم بوده تمام  حقوق اش را می داده شوهرش ملک بخره  هزینه ی بچه را هم همیشه از حقوق خودش می داده

آلات حقوق اش  را داره بچه  اش می گیره

ولی من خجالت نمیکشمچون هر انسان برای خودش مستقله اون کارش باعث خجالت من نشد و نمیشه

افرین به تو 💚 موفق باشی عزیزم

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

منم مخالف خودکشیم چون خودم فرزند والدینی هستم ک نتونست جدا بشه خودکشی کرد

از ضعف شدیده. من زنی بودم 15 سال کتک و تحقیر و خیانت دیدم. بعد بچه سوم خودکشی کردم. ولی بعدش ارزش خودمو فهمیدم. گفتم هیچ کی حمایتم نمیکنه؟ منت خونواده و اقوام میکشم راهم بدن برم جدا شم راه نمیدن؟ باشه میرم خونه مردم کلفتی میکنم بهتر از موندن با خیانتکاریه که هیچ جوره باهاش دلت خوش نیست.. کاردرمنزل گرفتم رفتم..  15 سال کم نیست.. کاش زودتر زرنگ شده بودم. هنوز در مبارزه ام، تموم نشده.. یه روز به آزادی میرسم

زنده موند؟ رفتارتون با داییت چطوری بود بعدش؟ من بودم تف مینداختم به صورت چنین دایی

داییم هم رفت خودشو ی جایی گم و گور کرد ۲۰ساله پیداش نیست

مرد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شاید به خاطر فشارهایی که اطرافیان بهش وارد کردن خودکشی کردهشاید اگه طلاق تابو نبود خودکشی نمیکرد

من و شما طلاق را  تابو  نکردیم

قانون صیغه  باعث  بدنامی زن مطلقه میشه

چون مردهای طمعکار شروع می کنن به چشم طعمه به زن مطلقه نگاه می کنن

همه‌ی مشکلات از اینجا میاد که برای بچه‌دار شدن تست سلامت روان نمی‌گیرن و به همه اجازه ی بچه‌دار شدن میدن

یه مشت مشکلدار بچه‌دار میشن و بچه‌هایی با روان زخمی و نا سالم بزرگ می‌کنن و این چرخه همچنان ادامه پیدا می‌کنه