2777
2789
عنوان

مادر طلاق گرفته خیلی بهتره تا مادری که خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 72 پست
من یه دوستی داشتم وقتی یسالش بوده مادرش خودشو اتیش زده بنده خدا خیلی ازین موضوع خجالت میکشید و حالش ...

توی فامیل ما  تازه اتفاق افتاده بچه اش هم بزرگ  بود

با طناب خودش را خفه کرده بعد از طلاق

اگ میتونستن طلاق بگیرن دیگ خودکشی نمیکردن

خیلی از طلاق نگرفتن ها و خودکشی کردن ها به خاطر ناتوانی اون زن برای ادامه زندگیش نیست. به خاطر فشارهای اجتماعی بعد از طلاقه. به خاطر تابو بودن طلاقه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی فامیل ما تازه اتفاق افتاده بچه اش هم بزرگ بودبا طناب خودش را خفه کرده بعد از طلاق

بعد طلاق دیگه چرا

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

من یه دوستی داشتم وقتی یسالش بوده مادرش خودشو اتیش زده بنده خدا خیلی ازین موضوع خجالت میکشید و حالش ...

ولی من خجالت نمیکشم

چون هر انسان برای خودش مستقله 

اون کارش باعث خجالت من نشد و نمیشه

تو چه سنی؟ با چه روشی؟

بیست و خوردی سال 

خودسوزی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بنظرم کسی ک خانواده کس کار داشته باشه ک حمایت بشه طلاق میگیره

دقیقا خانواده تو همه چیز مهم و سرنوشت سازه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
نظرت در مورد مادری که مطلقه میشه بعد خودکشی می کنه چیه؟هنوز سیاهش تن مون است.

شاید به خاطر فشارهایی که اطرافیان بهش وارد کردن خودکشی کرده

شاید اگه طلاق تابو نبود خودکشی نمیکرد

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه