زن هایی رو میشناسم تا سرحد خودکشی میرن حتی دست به این کار هم میزنن، جلوی بچه هاشون قرص میخورن بمیرن، با روسری از حلقه سقف آویزون میکنن خودشونو و بچه گریه میکنه مامان نکن، بخاطر خیانتای شوهر و حمایت نکردن خونواده و بی پولی و شوهر نیمزاره کار کنن پول جمع کنن و عصبی بودن شوهر و.. خب چرا انقد به طلاق گارد دارین؟ آسیبی که بچه هاش از دیدن اون صحنه میبینن بهتره یا مادری که طلاق بگیره از اون مرد دور شه و تقسیم نگهداری کنن و احتراما حفظ شه. بخدا اکثر مردا بچه نگهدار نیستن مخصوصا بچه ها بیشتر از یه دونه باشن و مرد معتاد ناجور نباشه و بچه هاشو دوس داشته باشه ولی کلا بچه هارو انداخته تمام مسئولیتشونو پای زن و میره خوش خوشان اینا رو باید بچه ها رو گذاشت سرشون و موقتا رفت تا بفهمن کیو از دست دادن، بفهمن بچه داری و خونه داری و درس بچه چیه. من نمیگم این کارو کنین هرکی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه، بصورت کلی گفتم، منظورم اینه انقد نقش قربانی بودن رو ادامه ندین و ترس ها رو بزارین کنار...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مخالف خودکشیم چون خودم فرزند والدینی هستم ک نتونست جدا بشه خودکشی کرد
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
و بدتر از همه مادری ک جلوی چشم بچه خودشو آتیش بزنه
مثل بابام
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
منظورم از اینکه گفتم بچه نگهدار نیستن یعنی در نهایت میدن به خودتون. ولی از نظر قانونی وظیفه نگهداری بچه ها با مادر نیست..زن ها بخاطر عطوفت مادری و انسانیت از خودگذشتگی میکنن و هی میسوزن و میسازن و این مردای بد رو پررو کرده