2777
2789
باور اون اینه ک من اگه دوسش داشته باشم هزارسال هم نباشه باید وفادار بمونم

از ما انتظار خیلی چیزا رو دارن خلاصه پرتوقعن 

خودشون هیچ غلطی نمیکنن 

کافیه یه مرد بدونه زنی عاشقشه 

دیگه نقطه ضعفت میاد دستش مغرور میشه 

میگه هر کاری کنم این نمیتونه ترکم کنه این جایی نمیره 

خلاصه مردا موجودات بی جنبه ای هستن 

جنبه ی اینکه یکی واقعا دوسش داشته باشه ندارن

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه هر کاری داشته باشم میگه ب خودم بگو بیام برات انجام بدم یا ببرمت

ابن که وظیفشه .......همسر من دوران نامزدی هم ازم پرستاری میکرد لگن میزاشت زیرم احترام میزاشت فقط میگفت این کارو نکن نمیگفت تو اینجوریی با کسی هستی یا یکی دیگرو مسخوای فقط محدود بودم 

آره از دوست داشتنم مطمئن شده

برا همینه که تو پیگیرشی تا اون 

چون مطمعنه ترکش نمیکنی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ابن که وظیفشه .......همسر من دوران نامزدی هم ازم پرستاری میکرد لگن میزاشت زیرم احترام میزاشت فقط میگ ...

نه واسه تو رو باز میشد به راه آورد سر ب راه کرد ایشون فرق میکنه شدتش بیشتره

خنده ام اومد😄😄گفتم دوست دارم دلتنگت شدم بهت پیام دادم تو دوس نداری اون بحثش جداس دای جواب نداده

بگو زرنگی تا فهمیدی دوستت دارم جفتک پروندی نه اقا نهههه همه چیز پایان داره پایان من و شما هم دلیل داره دلیلش رفتار شخص شماست من بعد از این لحظه من ازادم اون چند وقت اسیری دست شماهم برای دلم بوده پس نوش جان شما 

احمقم نیستم تحقیرم دوس ندارم پس عاشق نشدین شما تا حالا

عشق تکمیل کننده شخصیت آدم هست نه خورد کننده و تحقیر شونده شما عاشق نیستین بیمار هستید عزیزم جنون یا شیدایی برید پیش مشاور 

اوکی درسته در حال جنگ با خودمم نمیدونم چیکار کنم

جنگی که تهش معلومه فکر کردن نداره که مشخصه با همین منوار پیش بری کلا شهیدی یا مفقودالاثر ......پیروزی زمانی شکل میگیره راهتو عوض کنی 

بگو زرنگی تا فهمیدی دوستت دارم جفتک پروندی نه اقا نهههه همه چیز پایان داره پایان من و شما هم دلیل دا ...

چی بگم گفتن اینا آسونه منم مغرور و لجبازم هزارتا از این حرفارو زدم بهش شایدم بدترشو

چیکار کنم مثلا پیام داد زنگ زد جواب ندم محل نذارم نمیشه ک

کار اشتباهی شما نکردی که فرار کنی شاید خواست معذرت بخواد شما از همون موقع استفاده کن بگو تا کی میخوای اینجوری ادامه بدی .....اگر میخوای من و خوارو ذلیل کنی پس فکر نکن میشینم تماشات میکنم منم مثل تو شکاک و بد دلم دیگه حق نداذی بدون اجازه من نفس بکشی هرروز بهش گیر بده حسش کنه