2777
2789
فقط میتونم بگم قدر خودتو بدون اگه جوری رفتار میکنه که باعث میشه از خودت سوال کنی که آیا واقعا دوسم د ...

میدونم دوسم داره ولی اینم میدونم نمیخواد وابسته بشه چون از طرف من مطمئن نیس ن اینکه من رفتارداشته باشم که شک کنه نه،خودش آدم شکاکیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا اینو میگن

عزیزم من نمی تونم براتون راهی تجویز کنم ولی تجربه خودم رو میگم آسایش و راحتی که بعد از کات و حذف اون آدم از زندگیم دارم رو با هیچی عوض نمی کنم (طرف من واقعا مشکل داشت و مدام تو ذهنش داستان سرایی می کرد) شمام همه جوانب رو بسنج و یادت بمونه هیچی ارزش زجر کشیدن رو نداره حتی اگر طرفتو بی نهایت دوست داری مهم خودتی و روح و روانت

بهترینها سهمت

یادت باشه یه روز برمیگردی به عقب نگاه می کنی و‌ به همه اون چیزایی که گریه دار بود میخندی
میدونم دوسم داره ولی اینم میدونم نمیخواد وابسته بشه چون از طرف من مطمئن نیس ن اینکه من رفتارداشته با ...

اونی که دوست داره ترس رفتنتو داره ترس از دست دادنتو داره 

ترس خراب شدن رابطه رو داره 

نه اینکه جوری رفتار کنه تو هر بار از خودت سوال کنی بمونم باهاش یا تموم کنم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
عزیزم من نمی تونم براتون راهی تجویز کنم ولی تجربه خودم رو میگم آسایش و راحتی که بعد از کات و حذف اون ...

درسته خیلی ممنون کاش آدم همون اوایل بفهمه و راهشو جدا کنه بعدا خیلی سخت میشه

بخدا نوشتم گف آره قانع شدم مرسی

بگو منم خرم باشه .....برو اقا من جاهای عه عه بودم تو به به .....چه خبرته یواش برو پنچر نشی من دارم بهت احترام میدم دلیل نمیشه بی احترامی کنی چندین ساله هنوز کسی بهم نکفته تو فلانی ماشالله در طی اشنایی با شما هزاران بار از خود شما شنیدم و خودمم دارم به خودم شک میکنم 

اونی که دوست داره ترس رفتنتو داره ترس از دست دادنتو داره ترس خراب شدن رابطه رو داره نه اینکه جوری رف ...

باور اون اینه ک من اگه دوسش داشته باشم هزارسال هم نباشه باید وفادار بمونم

یه باور ذهنیه که جدایی سخته، نمی تونم درد آوره و ...

کافیه که دلایل رو جدایی رو برای خودت بنویسی و از خودت بپرسی این همه درد و ناراحتی ارزشش رو داره؟ پادکستهای کوثر روشن رو سرچ کن بهت میتونه کمک کنه یا از جدایی تا تعالی

یادت باشه یه روز برمیگردی به عقب نگاه می کنی و‌ به همه اون چیزایی که گریه دار بود میخندی

درسته دوستش داری حق میدم بهت ولی دلیل نمیشه کارایی کنه از خودت متنفر شی یا خودت و براش فدا کنی که چی بشه

بگو منم خرم باشه .....برو اقا من جاهای عه عه بودم تو به به .....چه خبرته یواش برو پنچر نشی من دارم ب ...

خنده ام اومد😄😄گفتم دوست دارم دلتنگت شدم بهت پیام دادم تو دوس نداری اون بحثش جداس دای جواب نداده