ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم من نمی تونم براتون راهی تجویز کنم ولی تجربه خودم رو میگم آسایش و راحتی که بعد از کات و حذف اون آدم از زندگیم دارم رو با هیچی عوض نمی کنم (طرف من واقعا مشکل داشت و مدام تو ذهنش داستان سرایی می کرد) شمام همه جوانب رو بسنج و یادت بمونه هیچی ارزش زجر کشیدن رو نداره حتی اگر طرفتو بی نهایت دوست داری مهم خودتی و روح و روانت
بهترینها سهمت
یادت باشه یه روز برمیگردی به عقب نگاه می کنی و به همه اون چیزایی که گریه دار بود میخندی
بگو منم خرم باشه .....برو اقا من جاهای عه عه بودم تو به به .....چه خبرته یواش برو پنچر نشی من دارم بهت احترام میدم دلیل نمیشه بی احترامی کنی چندین ساله هنوز کسی بهم نکفته تو فلانی ماشالله در طی اشنایی با شما هزاران بار از خود شما شنیدم و خودمم دارم به خودم شک میکنم
درسته خیلی ممنون کاش آدم همون اوایل بفهمه و راهشو جدا کنه بعدا خیلی سخت میشه
یه باور ذهنیه که جدایی سخته، نمی تونم درد آوره و ...
کافیه که دلایل رو جدایی رو برای خودت بنویسی و از خودت بپرسی این همه درد و ناراحتی ارزشش رو داره؟ پادکستهای کوثر روشن رو سرچ کن بهت میتونه کمک کنه یا از جدایی تا تعالی
یادت باشه یه روز برمیگردی به عقب نگاه می کنی و به همه اون چیزایی که گریه دار بود میخندی