2777
2789

کارتم گم شده بود.زنگ زدن ک پیداشده -چیزیه ک ممکنه برا هرکس پیش بیاد

یا اصلا مردم طلا و پول گم میکنن

رفتم تحویل گرفتم چنان با حالت مسخره و تحقیر نگاه کرد و تحویلم داد،واقعا درست میگن زنا تو محیط کار پشت هم دیگ نیستن 😐بخدا اگه مرد بود براش مهم نبود و بااحترام بهم میداد کارتمو

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس من کارمندای بانک زنها بیشتر هوامو دارن مردجماعت کارمو راه نمی‌دازن دل ادمو خون میکنن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ولشون کن بعضیا اوسکولنشاید توقع داشته بسوزونیش نه این که منتطر وایسی پیدا شه بری بگیریش

نه با کارت ملی بود از کیفم افتاده بوده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ولی فک کنم شمام مث من خیلی حساسی و از کاه کوه میسازی

حآلت نگاه کردنش از فحش بدتر بود

حآلت نگاه کردنش از فحش بدتر بود

مثبت فکرکن شایدحالت چشماش اینجوریه  خودم چندتاکارمندخانم توبانک میشناسم خوبن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مثبت فکرکن شایدحالت چشماش اینجوریه خودم چندتاکارمندخانم توبانک میشناسم خوبن

قبلش جدی پای سیستم بود 

ناراحت نشی ها

ولی خیلی دیدم مدل قضاوت کردن و دسته بندی کردن ادم ها و عناوین شغلی رو حالت صورتش فلان بود چشاشو فلان کرد

بابا شاید مدلش اونه یا موقعه نگاه کردن نفخ داشته صورتشو مچاله کرد😅

تا وقتی اینقدر حساس و ریز بینی ارامش نداری

مهم کارت بانکی و ملیته که پیدا شد