2777
2789
عنوان

امروز چار ماهگی دخترم تموم شد ولی هنوز نه گردن گرفته نه دمر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 53 پست
رابطه ی پسرت با دخترت چجوریه ؟باهاش بازی میکنه من پسرم چهار سالشه الان باردارم دوست داشتم این پسر با ...

خداروشکر عالیه 

پسرم خیلی خواهرشو دوست داره و. مراقبشه 

اونم بنظرم دلیلش اینه که از وقتی باردار بودم از زبون نی نی باهاش حرف میزدم،دنیا هم که اومد هیچ حساسیتی بهش نشون ندادم نسبت به بچه کوچیکتر 

همیشه هم بازی میکنم باهاش و من بجای نی نی حرف میزنم اونم خیلی بهش خوش میگذره 

در این دوسش داره که می‌ره پیشش میگ عزیز من کیه خواهر من کیه😍😍😍یا گریه کنه و دیر بهش برسم شاکی میشه میگه مامان بدو هلاک شد بچه 😁

خودت و همسرت باید خیلی مراقب باشید توی حرفاتون هم علنا بگید که بچه اول با همه بچه ها فرق داره تویی که اولین بار ما و مامان و بابا کردی ،نی نی هم بزرگ شده چون شما بزرگترین بهت احترام می‌ذاره و از این جور حرفا😁

امیدوارم ب سلامتی نی نی دنیا بیاد 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه منم تنبله فکر کنم دلیلش اینه که تو حاملگی تنبلی کردم همش از بیرون غذا گرفتم😶

چ ربطی داره😁😁

شروع کن مکمل آهن بخور ،بیشتر افسردگی بخاطر فقرآهنه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خداروشکر عالیه پسرم خیلی خواهرشو دوست داره و. مراقبشه اونم بنظرم دلیلش اینه که از وقتی باردار بودم ا ...

وااای عزیزم ممنون بابت حرفات 🥺

بخدا انقد استرس دارم همچین حرفایی دلمو اروم میکنه 😭🥺

ایشالا خدا کمک کنه بتونیم از پسشون بر بیایم .

خدا برات حفظشون کنه 🥺😍😘😘😘💚💚💚

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااای عزیزم ممنون بابت حرفات 🥺بخدا انقد استرس دارم همچین حرفایی دلمو اروم میکنه 😭🥺ایشالا خدا کمک ...

ن بابا استرس نداشته باش،فاصله بینشون خوبه راحت‌تری 

خواهش میکنم 😍امیدوارم بدون چالش بگذرونی🥰

مهم یکی دوماه اوله،بعد به بودنش عادت می‌کنه 

ببین نمیخوام بترسونمت

چون نوازدم همسن بچه تو بود خیلی منو ترسوندن

خیلی

بخدا پسرم ۵ سالشه چشمم کف پاش 

اقاست 

ماشالله پر انرژی و زبر و زرنگ 

فقط و فقط رو بالشت دمر بزارش کم کم 

گردن میگیره

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

ن بابا استرس نداشته باش،فاصله بینشون خوبه راحت‌تری خواهش میکنم 😍امیدوارم بدون چالش بگذرونی🥰مهم یکی ...

ایشالا 🤲🥰💚

قوربونت بررم مرسی خواهری🥺😘💚

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40