2777
2789

قضیه ازاین قراره که من مجبورم هفته ای یبارشام برم خونه(لطفا نگید مجبورنیسی شرایطم بده شوهرم اذیت میکنه) مادرشوهرم..خواهرو برادرشوهرمم هستن..متاسفانه خواهرش و شوهرش خیلی کرم میریزن و اذیت میکنن ومیخان بامن دعوا راه بندازن و من همش این قضیه رو کنترل میکنم و جوری رفتار میکنم کم محلی میکنم که اونا به هدفشون نرسن.ولی دیشب حتی جاریمم هی طرف منو میگرفت درمقابل گوشه کنایه هاشون.من ساکت بودم اون ج میداد البته دوسریشو فکر کرد اونا منظورشون بااونه به خودش گرفت..دیشبم بخاطر حرفی که اون برادرش زد بهش حرف خاصی ام نبود و شوهرمنم درحد ی لبخند خندیده بود پیله کرده بود به داداشش که تو نگا زنت کردی باهم خندیدید بمن درصورتی که همه جمع خندیده بودن و من نه..فقط نگا میکردم.. ،بعدم قهرکرد وپاشد رفت،حاملگی رو بهونش کرده و اینجور رفتارمیکنه..واقعا خسته شدم..دیشب کل شبو تا صبح کابوس اینارو دیدم باهاشدن دعوام شده حرصم میدن،تا دوروز حالم گرفتس...الان چیکار کنم ازاین حالوهوا بیام بیرون،کارم ازنفرین گذشته هرچی نفرین کردم خوشبختترشد..هیچ چاره ای ندارم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو وقتی حرفی میزنی دلت رو بزرگ کن جواب رو هم بپذیر یا خنده بقیه رو

بعد بگو ببین فلانی جان شما به نوعی ما رو تحمل کن ماهم به نوعی شما رو تحمل میکنیم که هفته ای یک شب به خو بی و خوشی بگذره و مادرجان خوشحال باشه 

بعد با تاکید بگو 

لطفا 

لطفا سختترش نکن 

عزیزم تو اون تاپیکت برات نوشتم قفل بود 

اینجا فرستادم اگ دوسداری بخون :

تو باید با پنبه سر ببری 

چون داری میگی شوهرت کینه ایه پشتت نیس مثل شوهر من 

خواهر و مادرش حسودن و غیبت تورو پشت سرت میکنن 

پس باید زرنگ‌باشی 

حتی حرصت درآوردن نشون نده ک تونستن باید خودتو هم از دسترس اونا دور کنی هم رفت و امد نکنی

چون قطع کنی شوهرت باهات دشمن میشه اگر باهاشون یک رو باشی مثل الان اذیتت میکنن 

مثل داماده باش باهاشون نگاه بالا ب پایین داشته باش ولی زیرپوستی باشه

تابلو ن

با شوهرت خونه هم ک میاین بگو و بخند جلوش ساکت نباش تو فکر نرو 

متوجه میشه همونو دست میگیره علیه ات

بزار فکر کنه مشکلی نیست گارد نگیره