2777
2789
عنوان

چرا پسرای عقب مونده جذبم میشن

157 بازدید | 16 پست

جای هرچی نداشتم خدا هوش بهم داده کلا از بچگی هوشم زبانزد خاصو عام بوده . ولی باورتون نمیشه با این ضریب هوشی و حافظه، پسرایی رو جذب میکنم ک پایینترین ضریب هوشی رو دارن پسرایی ک از نظر ذهنی کشش ندارن و عقب موندن. ی بار نشد من پسری باهوشتر از خودم پیدا کنم واقعا از پسر کند ذهن حالم بهم میخوره ب ظاهرشون نمیخوره هااا، ولی واقعا عقب مونده بودن

شاید ۱۰ مورد اینجوری شده متاسفانه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم نتیجه غلطِ تعریف زیادی از فرزند!!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حالا چی‌کردی با این همه هوشت؟ عضو بنیاد نخبگانی

یا پسرای عقب مونده چیکار کردن که عقب موندن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

توی چه محیطی بیشتر رفت و امد میکنی؟ مثلا دانشگاه یا محل کار؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
تو دانشگاه بیشترپسرای بیش فعال هم زیاد جذب کردم

خب کسی که به دانشگاه رسیده قطعا خنگ و عقب مونده نیست شاید تو خیلی هوشت زیاده

سعی کن برای مقاطع بعدی دانشگاه های تاپ قبول بشی 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
باز من زود عصبانی میشم و استرسی هستم ولی برعکس آقایون جذبم میشن که به اعصابشون مسلطن و زود جوش نمیار ...

این ی شانسه ،ولی رو عصبانیتت کار‌ کن، مردا از زنایی ک ب اعصابشون مسلط نیستن زود خسته میشن

خب کسی که به دانشگاه رسیده قطعا خنگ و عقب مونده نیست شاید تو خیلی هوشت زیادهسعی کن برای مقاطع بعدی د ...

دانشگام تاپه😂عقب‌ موندگی نه از لحاظ اینکه درس نتونه بخونه، رفتاری میگم هوش هیجانی شونو نمیتونن کنترل کنن