2777
2789
عنوان

پسرا جدیدا تو اینستا میگن

163 بازدید | 9 پست

که از دخترای پرستار ، مهماندار و ارایشگر و مهندس و عمران و ... فاصله بگیرید ، خیلیام تایید میکنن ، این همون کاریه که چنتا ادم بی سطح که هیچ موفقیتی نداشتن و حتی یه سگ مادم بهشون نگا نمیکنا میتونن با یه ادم موفق بکنن، درسته که شاید بگیم ما تاثیر نمیگیریم اما خیلیا هستن روحیات ضعیف تری دارن و تاثیر پذیری بیشتر . انقدر به این پسرا بها ندید اجازه ندید شمارو تو محدوده فکر خودشون اسیر کنن ، تابو شکن باشید از تجارب نترسید ، سعی کنید به هر نحوی مستقل بشید درس بخونید و اگر پسری در مسیر زندگیتون بود اونم برای موفق خودتون پله کنید ، نزارید جلوی رشد شمارو بگیره

جامعه ما بیشتر از هرچیزی به زنان اگاه نیاز داره🩶

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

زن آگاه اصلا راجب دیدگاه اونا فکر نمیکنه

نگفتم زن اگاه گفتم زن اگاهی باشید ، اونایی که نیستن شاید توجه کنن شاید تاثیر بگیرن شاید خودشون همچین دیدی به همجنسشون پیدا کنن که میبینید رو جامعه تاثیرشو گذاشته خیلی دیدگاه جالبی خانوم های ارایشگر یا پرستارا ندارن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی کار پسرا 

وقتی ما خانم ها گفتیم از وکیل و نمایشگاه دارا و... فاصله بگیرید اونا هم میگن دیگه

چیزی که عوض داره گله نداره

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

شما هم الان اشتباه کردی شغل ها رو بیان کردی داری نشر میدی و ب نفع شون عمل میکنیمثلا من ک ندیده بودم ...

خب بره تو ذهنت 😂😐

طبیعی کار پسرا وقتی ما خانم ها گفتیم از وکیل و نمایشگاه دارا و... فاصله بگیرید اونا هم میگن دیگهچیزی ...

من هیچوقت جزو همچین خانوم هایی نبودم که بین مردا فرق بزارم همیشه گفتم از همشون فاصله بگیرید😂😂😂ک هرکس فاصله گرفته خداروشکر ضرر نکرده

خب ما خانوما هم میگیم از امیرا فاصله بگیرید 

دکترا هول میشن 

نمیدونم اونایی که مشاغلشون در ارتباط مستقیم با خانوماست فاصله بگیرید و ...

بین ماها هم هست دیگه😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

پسرا خیلی اشتباه میکنن واقعا نمیدونم مشکل جامعه با پرستارا چیه یکم فکر کنید اصلا پرستار خانم نبود بعد خوب بود آقایون تزریقات رو انجام میدادن یا حتی اتاق عمل که هستن بالاخره ولی اون موقع خیلی بیشتر می‌شد 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️