2777
2789

که تو اینستا کنار اسمش حرف اول اسم دختره رو هم گذاشته چقدر رابطش جدیه به نظرتون

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

یسریا اسم تتو‌ کردن ولی کات کردن هعب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندسالشه

۲۳

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

اگه زیر 18 هست نه

نه ۲۳ سالشه

دوسش داره جدی بودش مشخص نیست

🙂

یکی اینجا واسم تعریف کرد حرف اول اسم دختره t بود 

اینستاش نوشته بود 

بعد رفته بود ب ی دختره پیام داده اونم گفته بود اون t یعنی طرفدار تتلوام😂

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

اکس خودمم یه p نوشته بود با قلب 

شنیدم کات کردن 

بعد پیگیر من میشد تاره باهاش رل بود با بنده خدا دختره 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر