2777
2789
عنوان

جاریم همش درمورد گذشته برادرشوهرم میپرسه ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بازم بگو خبر ندارم بگو از دفعه قبلی که پرسیدی تا الان مگه چه تغییری حاصل شده اون موقع خبر نداشتم الا ...

مقصر برادرشوهرم هس از بس هی بهش گفته همه دنبالم بودن تو فامیل و این حرفا درصورتی ک خودش همش در ک و ن دخترا بوذ  

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

همون شاید اولشه اضطراب داره

ن بابا شش سال باهم بوذن امسال عقد کردن

برادرشوهرم تو این مدت ک با اون بود با خیلیای دیگ هم بود

اینبار پرسیدخیلی رک بهش بگو عزیزم اگه. اینقدر نسبت به همسرت شک داریی چرا زننش شدی  باغچه هر کسی رو بیل بزنی بالاخره تو گذشتش با کسی بوده دیوار که نبوده احساس داشته خود شما پاک بودین که مدام از همسرتون سوال میپرسین اگه خیلی دغدغت اینه چرا از خودش نمیپرسی من  مگه ‌مدام بغل چونه برادر شوهرم بودم که بدونم با کی بوده با کی نبوده کدوم دختر ..... والله  عزیزم ساده نباش اینا فقط برای دشمن کردن تو بد برادر شوهرته از الان داره فتنه بپا می‌کنه که بگه آره جاریم پَشت سر شوهرم حرف میزنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ن بابا شش سال باهم بوذن امسال عقد کردنبرادرشوهرم تو این مدت ک با اون بود با خیلیای دیگ هم بود

خب پس دنباله چیه اینگار خودش پاک عالم بوده 

خودتو بزار بجای اون شاید چیزی از شوهرش دیده یا تصمیم داره جدا بشه میخاد مطمئن بشه 

من نظرم اینکه نباید پنهانکاری کرده 

من بعد عقد فهمیدم همکلاسیم ک دوستمم بود تو کوچه شوهرم ایناست 

گفتم آمار بده نداد گفت خودت بفهم‌

مگ فردای عقد طرف میاد همه اخلاقای بدشو نشون میده بعد ۱سال تمام گند و کثافتکاری های شوهرم فهمیدم ک متاسفانه دیگ خانواده ام‌اجازه جدایی ندادن

مقصر برادرشوهرم هس از بس هی بهش گفته همه دنبالم بودن تو فامیل و این حرفا درصورتی ک خودش همش در ک و ن ...

بیخیال شو تو حرفی نزن گفت اون شوهرت اونم تو حرفی داری سوالی داری برو ازش بپرس من خبر ندارم اینقدر باهاش ا کی نبودم 

عزیزم خودتو داخل دردسر ننداز که آدم بده هم میشی بگو من زن برادرشم واز اون خبر ندارم چیزی ن دیدم و ن ...

میگ اولا محمد اخر هفته همش میومد شهرستان راست میگ 

درصورتی ک چندماه یکبار میومد اینو میپیچونده

من واقعا نمیدونسم چی بگم

اینبار پرسیدخیلی رک بهش بگو عزیزم اگه. اینقدر نسبت به همسرت شک داریی چرا زننش شدی باغچه هر کسی رو ب ...

نمیدونم دنبال چی هس برادرشوهرم مقصر هس ون هی سوتی میده جلوش