2777
2789
عنوان

خواستگار

167 بازدید | 26 پست

سلام دوستان ی خواستگاری دارم که شرایطش مینویسم ببینید شما باشید قبول میکنید همسن هستیم کارش خرید و فروش ماشین ،خونه داره ماشین داره دیپلمه هست خودش میگه سیگاری نیست نمیدونم باید مطمئن بشم نماز نمیخونه قیافه اش معمولی رو به پایین بود 

باقی شرایط و سنش؟ 

روبه پایین یعنی زشته؟ اخلاقش چی

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واسم تحصیلات مهمه نمیدونم🤷🏻‍♀️

اره هرکس ملاکی داره و من واسم مهمه محیط دانشگاه و دیده باشه یکم ذهنش باز باشه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

نه ما خانوادگی نماز میخونیم کسی که بندگی خدا رو تو برنامه اش نداره فکر نکنم بابام بهش دختر بده بااحترام به ایشون البته.البته در کنار نماز اخلاقیات و در مجموع ایمان به خدا اولویته

خرید و فروش ماشین شغل محسوب میشه؟نمایشگاه داره یا چی

نمیدونم خودمم دقیقا اینو به داداشم گفتم به عنوان شغل دوم‌آره ولی اول مطمئنن نه اصلا از کار دلالی خوشم نمیاد

نمیدونم خودمم دقیقا اینو به داداشم گفتم به عنوان شغل دوم‌آره ولی اول مطمئنن نه اصلا از کار دلالی خوش ...

این ینی یه الاف بیکاره که نشسته تو خونه و شغلی نداره 

حتی اگه بنزم زیر پاش بود قبول نکن ۰ون مرد باید بره بیرون کار کنه

از طرفی من باشگاه رفتنی از خیابونی رد میشم که همش نمایشگاه ماشینه 

از پیر تا جوون همشون بی سر و پا چشم چرونن و درسته میخورنت

جلو در نمایشگاها اکیپی جمع میشن پی حرف زدن و چشم چرونی کردن 

اصلا هیچکدوم شغل مناسبی نیس بنظرم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

مهم انسان بودنشه اینکه اخلاقش خوب باشه و احترام گیر باشه من خودم شوهرم نماز نمی خوند ولی وقتی ما ازدواج کردیم شروع کرده ب نماز خوندن ولی ما زورش نکردیم خودش میگه که با نماز آروم میشم در ضمن خانواده هم مهمه که خوب باشن

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن