2777
2789

اطرافم کلی خانم میشناسم که چقدر از همه چیز زندگیشون زدن از خرید و لباس و مسافرت و خیلی چیزهای دیگه که زندگیشونو جمع کنن و پیشرفت کنن مثلا خونه خوب داشته باشن طلا جمع کنن درواقع زندگی شوهر هاشونم مدیریت میکنن و من دوست دارم مدیریتم مثل اونا باشه اما نمیتونم مثلا نمیتونم لباس های تکراری داشته باشم نمیتونم سفر نرم نمیتونم غذای بیرون نخورم البته مثلا اهل خیلی از کارای زیبایی و اینا نیستما ولی ولخرجی های خاص خودمم دارم شما چطوری هستین در این مورد

کار درستو تو میکنی افرین بهت

اون زن هایی که از خودشون میزنن شوهراشون قدرشونو نمیدونن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

کار خوب رو تو میکنی گلم😄 

ولی خودم ۵۰_۵۰هستم ن اینور بوم ن اونور .اون از خودگذشتگیام هم برا اینه ک شوهرم قدردانِ اگه نبود  مث مجردیام می موندم 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینطوری خوب نیست 

وقتی ۴۰  ، ۴۵ سالت بشه 

می بینی همه زنای اطرافت بهترین خونه ها و ماشینا رو دارن 

و تو از همه شون پایین تری 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

کار درستو تو میکنی افرین بهتاون زن هایی که از خودشون میزنن شوهراشون قدرشونو نمیدونن

ولی اینطوری هم نیستن همه خیلی ها هم باعث پیشرفت شوهرشون میشن زندگی جمع میکنن از اونطرف خب خودشونم شریک اون زندگی هستن همچنان دیگه و خودشونم سودش رو میبرن

منم اینطوری هستم.چون زندگی واقعا بی معنیه و نمیدونم تا کی زنده هستم که بخوام از لحظه لذت نبرم.و جمع کنم برای روزی که شاااالید .....

راهش این بود که با یه مرد پولدار ازدواج کردم که علاوه بر همه ی کارهای مورد علاقم راحت میتونیم پس اندازم بکنیم.😁

کاربر خانم هستم.

اینطوری خوب نیست وقتی ۴۰ ، ۴۵ سالت بشه می بینی همه زنای اطرافت بهترین خونه ها و ماشینا رو دارن و تو ...

خب از طرفی هم بعضی کارا واقعا برای جوونیه توی میانسالی دیگه انجام دادنش لذتی نداره مثلا سفر رفتن توی 25 سالگی و 50 سالگی یکی نیست یا خرید کردن و بقیه مسائل

خب از طرفی هم بعضی کارا واقعا برای جوونیه توی میانسالی دیگه انجام دادنش لذتی نداره مثلا سفر رفتن توی ...

نه افراط خوبه نه تفریط

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

هردو در کنار هم لازم و خوبه

لباس به اندازه نه که اسراف بشه

بعدم خونه و طلای خوب رو کی استفاده میکنه؟ سربلندیش برای کی هست؟ معلومه خانوم خونه

پس فکر نکن اگه اسراف کنی خوب کاری میکنی

من دیدم خانومی که هزینه های عمل و ارایشگاه و ریخت و پاش برای بچش سر به فلک میکشه،و هرکس ببینه میگه اوووووه این خانومه خیلی پولداره،ولی درواقع مستاجرن و یه ماشین حتی ندارن

درامد شوهرش عالیه،و با یه کم‌مدیریت میتونستن خونه و ماشین داشته باشن

ولی اینطوری هم نیستن همه خیلی ها هم باعث پیشرفت شوهرشون میشن زندگی جمع میکنن از اونطرف خب خودشونم شر ...

بعضی مردها هستن قدر نمیدونن زن از خرج خودش میزنه فکر میکنن همیشه زن هیچی نباید بخواد پررو میشن داشته باشن هم نمیخوان زنشون خرجی کنه واسه خودش و حتی میرن پول خرج خونواده خودشون و رفیقاشون میکنن یا حتی زن صیغه میکنن یا دوست دختر میگیرن خرج زن صیغه ای و دوست دخترشون میکنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏