2777
2789

بچه‌ها این تاپیک دومه چند ماه  پیش زدم الان نگید فیک فیک شاید به نظر شما عجیب باشه اما اینجور خانواده ها وجود دارن

دلیل اینکه این تاپیکو دوباره دارم میزنم 

خانواده شوهرم منو دارن روانیم می کنند 

بچه‌ها من نمیتونم با خانواده شوهرم قطع رابطه کنم اینا تو قید و بند زن نیستن یک زن می‌خوان نیازشون بر طرف کنه بچه بیاره شریک زندگی باشه قطع رابطه کنی فرداش دادگاهی برای طلاق براشون مهم نیست که باید مهریه بدن میگن می‌دیم اما تورو طلاق می‌دیم 

خانواده شوهرم از اونا هستن حرفشون رو رک تو صورتت میگن و خیلی سریع ناراحت میشن خیلی باید با لحن خوب جلوشون حرف بزنی الان میگم‌ 

خانواده شوهرم اینجورین اگر بهشون بگی تو ناراحت میشن 

خواهر شوهرم امد خونم من برا برادر شوهرم 2 تا گوشت بیشتر گذاشتم برا خواهر شوهرم کم تر ناراحت شد سروصدا کرد همون جا سفره غذارو جمع کردن 

خواهر شوهرم گفت من غذا نمیخورم باید این سفره جمع بشه گفت چرا اینقدر بر اون گوشت گذاشتی برادر شوهرم گفت گشنه همین دوتای دعواشون بالا گرفت من یک گوشت برداشتم گفتم بگیر آنچنان زد زیر قاشق گوشت پرتاب شد جمع کن اول تبضی میزاره بعد یادش میاد من هیچی نگفتم برادر شوهرم ظرف قرمه سبزی رو برعکس کرد همه بلند شد  رفتن شهرشون 

تولد پسرم بود برادر شوهرمو دعوتش کردم دخترش دست کرد تو کیک به شوخی گفتم دخترت فلان کرده ۴۰۰ زد به کارتم گفت خداحافظ

به مادر شوهرم گفتم چرا پیاز انداختی تو غذا گفت چرا اینجوری میگی گفتم چه جوری ناراحت شد امروز شوهرم دعوام کرد گفت اگر اینجوری کنی همه قطع رابطه میشن

چکار کنم 

صحبت نکنم میگن چرا حرف نمیزنه فلان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجب

رفتار خواهرشوهرت که بخاطر دو تیکه گوشت ضایع بود.

ولی کلا اینا خیلی حساس هستند یا شاید خودت متوجه نبستی و لحن گفتنت بد هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

همون بهتر که راضی میشن به طلاق.

عجب ادمایی…

ولی بلاخره اینا هم از یکی حساب میبرن. 

فقط مظلوم نباشششش.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

عقلت سرجاشه؟ 😕 

احیانا خانواده ملکه الیزابت نیستن؟ یا پادشاه جایی باشنن؟ 🤔 

آدم زنده به گور بشه بهتر از موندن کنار همچین آدمایی باشه . مگر اینکه تاپیکت کلا فیک باشه😐😐😐 

شما از اونا خیلی خیلی عجیبتری که حتی اسم طلاقم میارن دست و پات میلرزه😐😐

من خوب صحبت میکنم اینا اینجورین

اخه خودت گفتی کثلا به مادرشوهرت گفتی چرا پیاز انداختی تو غذا ؟

خب چیزی نگو کلا 

در هر صورت چندسال هست که ازدواج کردی و اخلاقشون رو میشناسی بیشتر دقت کن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩