ما اکثرا زمستونا پیاز با گونی میخریم، تو بالکن میذارم چون در طول زمستون پیازا ریشه میزنه بارون میزنه و انگار پیاز خوب گیر نمیاد ولی اوایل پاییز که میخریم خوب و با کیفیته
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
نه بابا کیلویی اولا که مصرف چندانی نداریم بعدم الان خب همه چیز در دسترسه اون قدیما بود گونی میخریدن ممکن بود تو زمستون سخت باشه دسترسی براشون .بعدم خونه هاشون ویلایی بود جا داشتن
الهی نباشم پدرم خدابیامرز با گونی میخرید و هر وقت من میومدم میگفت بابا بردار ببر😭😭الان خودم مسئول خرید زندگی مامانم هستم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...