2777
2789
عنوان

تو رو خدا میشه بیاین حرف بزنم

102 بازدید | 22 پست

با دوست صمیمیم بهم زدیم 

دیگه تموم شد همه چی 

دو سال با هم بودیم ، هر روز حرف می زدیم ، هر روز با هم بیرون بودیم 

همه چی تموم شد باورم نمیشه .😭😭😭😭

تو قلبم سنگینی هست،  حالم خیلی بده ، دلم گرفته 

من ۲۴ سالمه یه مدرک دارم میخوام دوباره کنکور انسانی بدم 

مامانم میگه حداقل خوبیش اینه دیگه هر روز با دوستت نیستی میتونی بخونی برای کنکور 

قبلش چون همش با هم بودیم درس نمی خوندم 

نمیدونم چرا قلبم خیلی آشوبه میشه کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان بگذره خوب میشی. گذر زمان حلال مشکلاته. الان خودتو با کارایی که دوست داری سرگرم کن تا راحتتر بگذره. فیلم دیدن سینما. خونه فامیل. ورزش

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

دوسال؟؟؟

من یه رفیق داشتم از اول دبیرستان پریسا

تا ۲۵ سالگیم میشه چقدر؟۹سال یا ده سال 

صمیمی بودیم جونش درمیومد برام بریم بیرون زنگ بزنیم حرف بزنیم با خودش با مامانش اوووووو

زد زیر کاسه کوزمون کلی توهین کرد بهم و...آخرم گفت تو منو خورد میکردی بد برخورد میکردی باهام و...گفتم چرا دوستیتو ادامه دادی با کسی که توهین میکنه و خوردت کرده 

درصورتی که اینجوری نبود کلی توهین میکرد بهم من چیزی نمیگفتم بدل نمیگرفتم 

آخرم بعد از کلی حرف زشت که جلوی بقیه بهم زد تمومش کردم  

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
زمان بگذره خوب میشی. گذر زمان حلال مشکلاته. الان خودتو با کارایی که دوست داری سرگرم کن تا راحتتر بگذ ...

یعمی بنظرت حالم خوب میشه ؟ 

شما از این تجربه ها داشتین؟ 

برای مادرتون صلوات فرستادم

دوسال؟؟؟من یه رفیق داشتم از اول دبیرستان پریساتا ۲۵ سالگیم میشه چقدر؟۹سال یا ده سال صمیمی بودیم جونش ...

واقعا؟😭😭

خب ما هم خیلی نزدیک بودیم خیلی زیاد ...

بعدش دلتون تنگ نشد ؟ 

طبیعیه اولاشه یکم بگذره بهتر میشی سعی کن کمتر ب این موضوع فک کنی خودتو مشغول کن یعنی بنظرت دیگه امکا ...

من خیلی تلاش کردم برگردیم بهم 

اون نخواست 

تمام قلبم درد میکنه ، هیچ وقت فکر نمی کردم بره ...

خیلی دوستش داشتم ‌.‌..

یعمی بنظرت حالم خوب میشه ؟ شما از این تجربه ها داشتین؟ برای مادرتون صلوات فرستادم

ممنون ازت مهربون ❤️

اره عزیزم حتما حالت خوب میشه. مطمئن باش. همه آدما حداقل یکبار تو این شرایط بودن. فقط خودتو سرگرم کن. نه که همش تو گوشی باشی. یه فعالیت فیزیکی بکن. ورزش رقص. پیاده روی. کلاس هرچی که دوست داری. 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
ممنون ازت مهربون ❤️اره عزیزم حتما حالت خوب میشه. مطمئن باش. همه آدما حداقل یکبار تو این شرایط بودن. ...

قربونت برم عزیزم 

این دوستم خیلی فرق داشت هیچ وقت فکر نمی کردم تموم بشه 😭😭😭

خیلی همو می فهمیدیم ...