2777
2789
عنوان

رفیقم

145 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من از سال 96با ی دختر محل کار اشنا شدم با هم رفیق شدیم دیگ

ولی همش میدیدم ک حسادت میکنه دروغ میگ میپیچونه ولی من باهاش صافو صادق بودم من دنبال کار میگشتم سراغ داشت ولی معرفی نمیکرد بهم

سال1400من مریض شدم عیادت من نیومد

ازدواج کرد بهم سن همسرشو دروغ گفت نگفت ک ازش کوچیکتره چن بار مامانش و شوهرش گفته بودن با من نگرده چون من مجردم 

مادرش هروقت منو میبینه میگ ی خری هم بیاد تورو ببره ترشیدی

چن وقت پیش بهم پیام داده فامیل شوهرم یکی هست ولی زن طلاق داده س بیا با ون ازدواج کن میترشی خونه ی بابات 

باز مجدد داماد شوهرش اینا با یکی اشنا شده تو مسیر کربلا

بعد میگ بیا بااین اوکی شو شوهر کن در صورتی ک پسره ی بار گفت ننه بابام جدا شدن 

ی بار گفت مردن 

منم گفتم هزار مدل حرف زدن نمیخام 

بعد کلا قهر کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو به توچه عنتر خانوم گوه خور ازدواج منی میخوام بترشم فضول خانوم...ملت چقدر فضول شدن

منم همینو میگم 

من ی رازی رو پیشش گفتم سریع رفته ب شوهرش گفته من باز هیچی بهش نگفتم 

بعد دیگ الان قطع ارتباط کرده خودش منم دیگ نه زنگی زدم نه پیامی 

بنظرت یه استوری بزارم الکی بگم ازد.اج کردم از فضولی بمیره؟

فک کردم الان میگید حق با دوستته چ خوشحال شدم اینجورری گفتی

وا معلومه که حق باهاش نیست خداروشکر کن دیگه این تو زندگیت نیست 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اره واقعا بنظرت ی استوری بزارم ک مثلا ازدواج کردم ی کم بره تو فکر حالشو بگیرم؟

اگه هم میخوای بذاری همه رو هاید کن که فقط خودش ببینه قطعا بهت پیام میده 

من باشم بخاطر اینکه دیگه پیامشو رو گوشیم نبینم استوری نمی‌ذارم انفالو ریموو هم می‌کنم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

وای چجوری با اینجور آدما رابطه رو ادامه میدید

من آخر دبیرستان بودم با یکی دوست بودم

این مامانش همش فکر میکرد هر کار می‌کنه دخترش من بهش یاد میدم در صورتی که دخترش به همه همه چیز یاد می‌داد

خلاصه مارو بردن مشهد ما برگشتیم شهرمون مامان هامون بابا هامون همه اومده بودن دنبالمون مامان من این دختره رو بغل کرد اما مامان اون اصلا من محال نکرد بعد همونجا به دخترش گفت جایی که تو رو نبرد همونجا دکمه دختره با ننشو زدم

الان با مادرش تو یه مدرسه هستیم اون ناظم هست من معلم هستم چند وقت پیش می‌گفت بیا برای من ضامن شو منم با کمال میل در کردم

وب کن این کولی ها رو چطوری حرف میزنی باهاشون عجیبه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

بگوحالا عوک غزدواج کردی چ قله ایوفتح کردی و ننت هم ک ازدواج کرد حاصلش توعه مونگل بودی من ترجیح میدم مجرد بمونم بعد کلا قطع ارتباط اصلا زنگ و پیامشوووودیگ جواب نده اگرم خیلی دوس داری بگو ازدواج کردی و اگ پیام داد بگو شوهرم گفته باتونگر دم 🤣🤣🤨

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

اگه هم میخوای بذاری همه رو هاید کن که فقط خودش ببینه قطعا بهت پیام میده من باشم بخاطر اینکه دیگه پیا ...

پیامم بده سربالا جواب میدم دیگ پیام نده

انقد خانوادگی داغونن ننش ب من میگ ترشیدی شوهر کن 

حالا منم جوابشونو میدما