2777
2789
عنوان

امتحانای نهایی

111 بازدید | 13 پست

بچه ها من پایه م نسبتا ضعیفه

الان سالانه ک وقت نمیشه ولی اگه همون کلیپای امادگی امتحان نهایی شونو ببینم و بعدش خودم کتابو بخونم و نمونه سوال حل کنم کافیه؟ میخوام حتما حتما ۲۰ بشم 

یا راهی پیشنهاد ندارین؟

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورت از سالانه کلاس های سالیانه اس که موسسات میذارن؟ 

به نظرم برمیگرده به نورانی که سال قبل گرفتی چون اونا نشون میدن واقعا سطحت چطور بوده، اگه خواستی بگو شاید بهتر بتونم راهنمایی کنم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

منظورت از سالانه کلاس های سالیانه اس که موسسات میذارن؟ به نظرم برمیگرده به نورانی که سال قبل گرفتی چ ...

خیلی ممنونم 

ولی خب پارسال صرفا رفتم پاس کردم امتحانامو امسالم میخوام فقط ترمیم کنم و نمره های تخصصیام حتما حتما کامل بشه 

ولی خب نمیدونم چیکار کنم 

ببین باید دقیقا مشخص کنی شرایطت برای هر درس چطوریه برای همه درسا نمیشه یه نسخه پیچید، مثلا اگه ریاضی خیلی ضعیفی خب سالیانه ببین چون اگه کلیپ کم حجم ببینی سرهم بندی بشه شاید ولی مثلا ادبیات اوکی هستی کلا میتونی فیلم نبینی براش 

خیلی ممنونم ولی خب پارسال صرفا رفتم پاس کردم امتحانامو امسالم میخوام فقط ترمیم کنم و نمره های تخصصیا ...

اها خب اگه در اون حد هست که فدای سرت 

امسال جبران میکنی 

هنوزم دیر نیست اگه فقط فوکوس روی نهایی داری

۱۰ درس دوازدهم رو جدی بگیر 

سالیانه ها هم میرسی چرا نرسی؟! تهش ۲ ساعته باشن 

روزی ۸ ساعت هم وقت بذاری ۴ تا عمومی خونده میشه 

مثلا اخر هفته ها + هویت و سلامت هم درکنارشون 

بقیه روزا هم که واسه کنکور میخونی و تخصصی خونده میشه 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ببین باید دقیقا مشخص کنی شرایطت برای هر درس چطوریه برای همه درسا نمیشه یه نسخه پیچید، مثلا اگه ریاضی ...

همشون خیلی ضعیفم

ولی سالیانه ها واقعا زیاده خیلی

اها خب اگه در اون حد هست که فدای سرت امسال جبران میکنی هنوزم دیر نیست اگه فقط فوکوس روی نهایی داری۱۰ ...

سالیانه ها حدود ۶۰ جلسه ی سه ساعت و نیمه هستن

نمی‌رسم حجمشون وحشتناک زیاده

سالیانه ها حدود ۶۰ جلسه ی سه ساعت و نیمه هستننمی‌رسم حجمشون وحشتناک زیاده

اهاا حتما تخصصی ها منظورته 

اره حق داری، امیدوارم موفق باشی