2777
2789
عنوان

چقدر به دهاتیا فحش میدید

169 بازدید | 23 پست

مگه اونا چیکار کرده اند؟ 

مگه دست خودشون بوده روستا دنیا اومدن؟؟ 

همین شهری ها که به گربه اب و غذا میدن نمیتونن ببین تک و تنها رها شده دلشون میسوزه 

اینقدر شخصیت یه انسان رو پایین میارن

و دهاتی دهاتی میکنن

😔😔💔

دنیام قشنگ تر شد از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم🤍💘🫂🫠🤍سیاهم… قشنگ مثل شبِ آروم،دلنشین مثل شکلات تلخ،گرم مثل آفتاب روی پوست.سیاه قشنگه و من زیباترش می‌کنم. 🖤✨رنگم هویتمه، غرورم، و داستانم را روایت می‌کنه.درونم پر از نور و قدرته، و هر روز با همین رنگ، دنیای خودم رو می‌سازم. 🌟🖤

شعور ندارن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روستایی ها خیلیییییی خوبن عشق منن😍

من هروقت رفتم حس خوب گرفتم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

والا الان دهاتیا وضع مالیشون ۱۰۰ برابر بهتر از شهریاس

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اول همه جا دهات وروستا بوده کم کم شهربوجود اومده یعنی هرانسانی یاخودش یاپدرش یا پدربزگش روستایی یا روستایی زادن ادمای بی شخصیت این حرفو‌میزنن ادم اگر شعور داشته باشه ریشه داشته باشه ذره ای ایمان داشته باشه این حرفو‌نمیزنه

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

روستا نیستم ولی نظرم راجع به اینجور ادما اینه که لیاقتشون همون هوای الوده و کدر و بدرنگه که وقتی پنجره رو باز میکنن بوی گند میده هوا.

اونقدر دنیاشون کوچیکه که فکر میکنن با پاسپورت تهران میتونن کل دنیا رو سفر کنن.

خودم تهرانم ولی بی صبرانه منتظرم یه روی از اینجا برم