2777
2789
عنوان

در چه حالین بیاید حرف بزنیم باهم 🥲🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر واقعا نظر خدا برات مهمه این پول شبهه داره . چون یقینا شخص فرصت خوندن نماز ازش گرفته میشه . بازم ...

مرسی عزیزم 

ولی اون خودش نماز نمی‌خونه چرا گناهش برای منه آخه 

خدایا شکرت بی چون و چرا 🧡✨

سرکارم و دارم کار میکنم کل تایمی که کار نکردم همین چند دقیقه ی توی نی نی سایته

همزمان همکارام که دراند ول می چرخند و تا مدیر میاد ناله میکنند کارشون زیاده و کارشون رو میندازند گردن بقیه تحمل می کنم

شدم ی خسته ی بی اعصاب بی پول و بی آینده

مرسی عزیزم ولی اون خودش نماز نمی‌خونه چرا گناهش برای منه آخه

مساله اثری هست که کارهای ما ایجاد میکنه برای این که توی یه لحظه اگر تلنگری بهش بخوره و بخواد نماز بخونه اون لحظه این ناخن مانعشه و شاید دلسرد بشه و دیگه هم دوباره بهش فکر نکنه . من نمیگم گناه اون کامل برای شماست میگم شما به اندازه همون یه لحظه مانع شدن شریک این مساله میشی . یه سری رفتارهای ما فردیه و اثرش هم پای خودمونه ولی یه سری مسائل و کارهامون اثرش به جمع میرسه . به دیگران هم ربط داره ما همه به هم وصلیم . میدونم برای این شغل زحمت کشیدی وقت و هزینه گذاشتی ولی یه چیزایی توی زندگی هست که از همین دو روز دنیا مهم تر و موندگار تره. یه چیزایی کمه ولی برکتش زیاده یه چیزایی هم زیاده ولی مزه نمیده چون برکت نداره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
میگم ی سوال دیشب طلا فروختم الان کامل مبلغشو واریز نکرده چرا بنظرتون؟؟

اگر مبلغ زیاده شاید محدودیت واریز داره .خودش نگفت مثلا چند روزه پول رو میدم ؟

اگر مبلغ زیاده شاید محدودیت واریز داره .خودش نگفت مثلا چند روزه پول رو میدم ؟

گفت تا فردا میاد بحسابت یعنی امروز

من دیشب فروختم...اره منم حدس زدم کاش تا شب مابقیش برسه😪

گفت تا فردا میاد بحسابت یعنی امروزمن دیشب فروختم...اره منم حدس زدم کاش تا شب مابقیش برسه😪

اگر مغازه هست و معتبره یکم صبر کن درکت میکنم استرس بدیه ولی محدودیت اونا هم زیاده مثلا به خاطر مالیات چندتا حساب دارن یا از یه حساب تا یه سقفی میشه تراکنش داشت .صبر لازمه

اگر مغازه هست و معتبره یکم صبر کن درکت میکنم استرس بدیه ولی محدودیت اونا هم زیاده مثلا به خاطر مالیا ...

اره مغازه داره معروفم هس ولی یکم جا خوردم 

ولی حرف شما هم منطقیه منم گفتم لابد محدودیت داره نتونست همه رو یجا بزنه تا شب منتظر میمونم ان شاءالله 

ممنونم از نظرت گلم🥰😘

اره مغازه داره معروفم هس ولی یکم جا خوردم ولی حرف شما هم منطقیه منم گفتم لابد محدودیت داره نتونست هم ...

همین الان ک داشتم باتون حرف میزدم ی مبلغ اومد ولی هنوز کامل نشد فکنم داره تیکه تیکه پرداخت میکنه