بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم ولی اون خودش نماز نمیخونه چرا گناهش برای منه آخه
مساله اثری هست که کارهای ما ایجاد میکنه برای این که توی یه لحظه اگر تلنگری بهش بخوره و بخواد نماز بخونه اون لحظه این ناخن مانعشه و شاید دلسرد بشه و دیگه هم دوباره بهش فکر نکنه . من نمیگم گناه اون کامل برای شماست میگم شما به اندازه همون یه لحظه مانع شدن شریک این مساله میشی . یه سری رفتارهای ما فردیه و اثرش هم پای خودمونه ولی یه سری مسائل و کارهامون اثرش به جمع میرسه . به دیگران هم ربط داره ما همه به هم وصلیم . میدونم برای این شغل زحمت کشیدی وقت و هزینه گذاشتی ولی یه چیزایی توی زندگی هست که از همین دو روز دنیا مهم تر و موندگار تره. یه چیزایی کمه ولی برکتش زیاده یه چیزایی هم زیاده ولی مزه نمیده چون برکت نداره .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
گفت تا فردا میاد بحسابت یعنی امروزمن دیشب فروختم...اره منم حدس زدم کاش تا شب مابقیش برسه😪
اگر مغازه هست و معتبره یکم صبر کن درکت میکنم استرس بدیه ولی محدودیت اونا هم زیاده مثلا به خاطر مالیات چندتا حساب دارن یا از یه حساب تا یه سقفی میشه تراکنش داشت .صبر لازمه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚