2777
2789
اونم نمیگ راه ببر میگ بزار رو پا وایسه

پس تو دیگ خ حساسی

اون درست میگه

اگ بچه نتونه وایسه یعنی ی مشکلی داره 

نمیدونم چیه اسمش اما تو نت دیدم

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید مادر شوهری باشی ک اصلا حرف نگن یعنی خودت ب خودت اجازه دخالت ندی

می‌دونم اتفاقا خودمم همیشه میگم ما نسل سوخته ایم زمان خودمون از مادر شوهر میترسیدیم .هر چی میگفتن فقط باید حواسمان رو جمع کنیم ناراحتی نکنیم ، زمانی هم که عروس بگیریم از عروس باید بترسیم که مبادا چیزی بگیم ناراحت بشه🙂

به مادر شوهرت گفته دخالت نکن اوکی بود برات ولی چون گفته تو این دو ساعت هر کاری دلت میخواد بکن بت برخورده بابا خودتونم بچتون بزرگ میشه مادر شوهر و مادر زن میشین انقد بدجنس نباشید 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
وآقا نفهمن بخدا میاد کلی حرص میخورم

مال من از یسالگی بچم میگفت باسد ببری دسشویی ولی من کلا مذلم محل ندادن بود کم میرفتم که حرص نخورم الانم همینه ها یه روز میگه چاقه یه روز میگه لاغره یه روز میگه ضعیفه حالا من پسرم پنج سالشه قد و وزن بچه هفت ساله رو داره اینقد خرف مفت میزنه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

به مادر شوهرت گفته دخالت نکن اوکی بود برات ولی چون گفته تو این دو ساعت هر کاری دلت میخواد بکن بت برخ ...

با دو ساعت هیچی نمیشه بابا مال منم میگفت همش تو ذهنم میگفتم تصور کن مامان خودت گفته ناراحتی نداره 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم