2777
2789
من کل اعضای خانوادم گرفتن ولی من نگرفتمبا اینکه هر مریضی میشد امکان نداشت من نگیرم

خوبه خب‌.به فا.ل نیک بگیرید.سیستم ایمنی بدنتون عالی هست.یه اسپند دود کنید.چشم ما نشه.فردا مریض بشید خدای ناکرده.بعد به ما بد و بیراه بگید.😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه خب‌.به فا.ل نیک بگیرید.سیستم ایمنی بدنتون عالی هست.یه اسپند دود کنید.چشم ما نشه.فردا مریض بشید ...

نه همچین قوی هم نیست دوسال پیش یه آنفولانزای خیلی شدید گرفتم یک ماه بیشتر درگیرش بودم کل بدنم عفونت شدید کرده بود و.. 

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

کل کشوربخاطر انفلوانزا وآلودگی داره تعطیل میشه..خدا یه نظری کنه بارون رحمتش بباره هم‌آلودگی هم این ب ...

این به خاطر همینه خب.سرمایی که خشک باشه مریضی میاره.اما اگه به قول شما مرطوب باشه حالا یا بارون بباره یا برف،مریضی دیگه نیست.

پارسال دختر من گرففففت این همون کروناست ریش درگیر شد خدا کمک کرد ۹روز تو بیمارستان بود

خودم پارسال سیزده مهر گرفتم خیلی بد بود نه سرما حس میکردم نه گرما با خوددرمانی خوب شدم اما چهارده فروردین بازم گرفتم این از اون بدتر اما باز دکتر نرفتم تا اول تیر درگیر بودم بعدش از خودش بدتر سردرد فوق العاده شدید با خون دماغ 

خداروشکر که خوبه تقویتش کن تا خرداد هم جایی رفتید ماسک بزنه من هردو مریضی رو بدون ماسک بودم گرفتم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ماسک بزن وقتی اعضا خانواده مریضن.یا قبلش یه آموکسی سیلین بخور تا جلوگیری کرده باشی.

دکتر آموکسی آنتی بیوتیک رو ویروس تاثیری نداره!!!!

یه چیزی میگینااا

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
دیروز معلم پسر من میگف ۱۶ نفر غایب بودن تو کلاس. از کلاس ۳۰ نفری پسر منم گرفته خودمم درگیرم فقط سرر ...

خدا شفا بده.شیر داغ بخورید.سیستم ایمنی بدنتون تقویت میشه.فقط با استراحت میشه اوکی شد.

خانوما منم گرفتم مث کرونا نیس زود خوب شدم فقط نترسین ب خودتون استرس ندین

سرفه هاتو چیکار کردی عزیزم 

جوری سرفه های من وحشتانکه  ک نمیتونم یه کلام حرف بزنم یکسرررره سرررفه جوری ک معده ام میخواد بالا بیاد