2777
2789
دکتر آموکسی آنتی بیوتیک رو ویروس تاثیری نداره!!!!یه چیزی میگینااا

من نگفتم بعدش استفاده کنه.گفتم قبلش استفاده کنه.هنوز نگرفته.تا پادتن های بدنش سریعتر علائم هشدارو ببینن فعال بشن برای مبارزه با بیماری.چون اطرافشون بیمار هستن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم هی مریض شدم نرفتم چن روز پیش رفتم گف ویروسا سوار هم شدن تو بدنت😂😂😂😂

منم نمیرم‌ خودم یه پا دکترم 🤭درمان خودم میکنم بقیه رفته بودن انتی بیوتیک نداده بود حالشون بد شد دوباره رفتن انتی بیوتیک نوشت دائم هم میگفت ویروس هست خب این ویروس اسم نداره تا این اخر وضعیت بد شد گفت کرونا گرفتید گفتم بهش میگفتید خسته نباشید دکتر میخوای بریم روبه موت بودیم بیایم بگی کروناست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ولا صبح که دخترم بردم مدرسه مدیر کلی بهمون استرس داد گفت باید همه بچها ماسک بزنند یه دفعه یاد کرونا ...

بهش قرص انفولانزا بده بخوره ..روزی یکی برای پیش گیری

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

سرفه هاتو چیکار کردی عزیزم جوری سرفه های من وحشتانکه ک نمیتونم یه کلام حرف بزنم یکسرررره سرررفه جور ...

ه شب نمک رو داخل ماهیتابه گرم میکنم داخل یک پارچه نخی می پیچم خیلی گرم نباشه ک بسوزی یک کم گرما کافیه بعد بذار روی گلوت و سینه ات بذار یک ربعی بمونه  اگه قبلش بتونی آب نمک قرقره کنی ک عالیه. 

هر چی چرک داره سینه ات صبح خارج میشه سرفه هات کم میشه. 

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد