2777
2789

باپسری چندماهه دارم آشنا میشم اخلاق و رفتارش همون چیزیه که میخوام و تمام اختلافات رو باصحبت حل میکنیم ولی سطح خانواده من بالاتره ومن ماشین دارم،ایشون پولش تو کارشه وکلاس خلبانییش شهریه اش زیاده اصلا حامی نداره،نتونسته هنوز ماشین بگیره،دیگ انقد کلافه شدم گفتم تو ک شرایط نداشتی چرا اومدی تورابطع که ناراحت شدو گف من درحال تلاشم ولی حضوری باید خمو ببینیم حرفامو بزنم،انقد این روانشناس و وکیل یا تو اینستا گفتن با پسر پایین تر نرید تورابطه بعدا ک پیشرفت کرد خیانت میکنه که کلافه شدم و موندم چقد صبوری کردن درسته  

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

برا ازدواج همینکه طرف جربزه داشته باشه کافیه و میتونه خودش لکشه بالا

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا روانشناسا درست میگنتو حق نداری تحقیرش کنی میتونی از زندگیش بری

تحقیرش نکردم 

حقیقت رو گفتم -منک مسخرش نیستم وعده وعید بده بعد نتونه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مگه از اول شرایطش را نمیدونستی؟تو که مادیات برات مهمه، از ابتدا نباید ادامه میدادی.

نه نمیدونستم قرار نبود اینجوری باشه شرایطش

چی بگم، سر در نمیارم.یعنی چی ، قرار نبود اینجوری باشه شرایطش؟مگه قرار بوده معجزه‌ای اتفاق بیفته؟

این حرفایی ک میزنی رو خودمم بلدم 

حتما قرار نبوده شرایطش اینجوری بمونه ک باهاش موندم