2777
2789
عنوان

خدایاشکرت برای همه نعمت هات

149 بازدید | 19 پست

بیاین همه شکرگذار داشته هامون باشیم.و الان از عمق وجودمون بگیم خدایا شکرت

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرروز خدا از ته دلم شکر میکردم روزی شاید 100بار میگفتم الهی به خاطر تمام نعمتای که بهمون دادی شکرت از روزی ناخواسته باردار شدم نمیتونم حتی شکر به زبون بیارم  خدایا کمکم کن این روزا هم تموم بشه 😭😭😭

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرروز خدا از ته دلم شکر میکردم روزی شاید 100بار میگفتم الهی به خاطر تمام نعمتای که بهمون دادی شکرت ا ...

یه چیزی بهت بگم عزیزم‌؟ازت میخوام ناشکری نکن.درهای برکت و خیر به روی زندگیت داره باز میشه به امید خدا،ازت میخوام که خوشحال باش.بهت قول میدم یه روز با خوشحالی میای بهم میگی خواهر حق با تو بود

یه چیزی بهت بگم عزیزم‌؟ازت میخوام ناشکری نکن.درهای برکت و خیر به روی زندگیت داره باز میشه به امید خد ...

انشالله همین طوری باشه شما میگین کاش اون روزو ببینم که باز از ته دلم شکر میکنم این روزا خیلی سخت میگذره بهم داغونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله همین طوری باشه شما میگین کاش اون روزو ببینم که باز از ته دلم شکر میکنم این روزا خیلی سخت میگ ...

ببین عزیزم اونروزا رو میبینی و میای بهم خبر میدی به امید خدا ومیگی همه چیز عاااالی شده و این نی نی برامون زندگی رو عالی کرده

انشالله همین طوری باشه شما میگین کاش اون روزو ببینم که باز از ته دلم شکر میکنم این روزا خیلی سخت میگ ...

اسکرین شات بگیر اسمم رو یادت باشه

ببین عزیزم اونروزا رو میبینی و میای بهم خبر میدی به امید خدا ومیگی همه چیز عاااالی شده و این نی نی ب ...

اانشالله عزیزم به امید خدا همینطور مبشه 

معلومه خیلی دل پاکی برام دعا کن خواهر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسکرین شات بگیر اسمم رو یادت باشه

گرفتم عزیزم انشالله یع روز تگت میکنم با خوشحالی بهت خبر حال خوبمو میدم فقط برام دعا کن این سه ماه هم بگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گرفتم عزیزم انشالله یع روز تگت میکنم با خوشحالی بهت خبر حال خوبمو میدم فقط برام دعا کن این سه ماه هم ...

دعا میکنم ولی یادت نره خبرم کنی لطفا

گرفتم عزیزم انشالله یع روز تگت میکنم با خوشحالی بهت خبر حال خوبمو میدم فقط برام دعا کن این سه ماه هم ...

منو شریک شادیات کن

تشریف بیارید شهرمون به امید خدا بهتون خوش میگذره