2777
2789
مسافرت رفتن یعنی بی بند و باری؟؟؟ چقدر طرز فکرت تاسف باره

اینم یکیه مثل بابای استارتر 

از نطر اینا دختر رو باید از قنداق تحویل شوهر داد که بندش بی بندنشه 😅

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر من باشگاه دانشگاه ی کافه با رفیق اوکیهولی دیگ کیش و ترکیه با دوست از اونور بوم اوفتادنه یکی د ...

چیبگم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

من مجردی خیلی سفر رفتم و این کامنت ایشون واقعا بهم برخورد و ناراحت شدم که زن ستیزی چرا باید در وجود ...

ناراحت نشید 

خیلی اوقات معنای کلمات اینجا کاملا متفاوته 

مثلا معنی کلمه بی بند و بار میشه دختری که آزادی و استقلال داره 

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
از نظر من باشگاه دانشگاه ی کافه با رفیق اوکیهولی دیگ کیش و ترکیه با دوست از اونور بوم اوفتادنه یکی د ...

من الان عقده شدم برام ک چرا بابام بهم بها نداد . اونقدر افسرده شدم میگم کاش شوهرم و بچه ایی وسط نبود تموم میشد زندگی ولی بر فرض ک اینطور باشه بازم خونه بابای من بی فایدس چون تو مغزش کاهه

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

من الان عقده شدم برام ک چرا بابام بهم بها نداد . اونقدر افسرده شدم میگم کاش شوهرم و بچه ایی وسط نبود ...

عزیزم فکر میکنی چند درصد دخترای ایران بهشون بهاداده شده؟؟؟ بخوای به این چیزا فکر کنی زندگی الانت هم خراب میکنی

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

من الان عقده شدم برام ک چرا بابام بهم بها نداد . اونقدر افسرده شدم میگم کاش شوهرم و بچه ایی وسط نبود ...

عزیزم با شوهرت رفیق باشی اوکیه دیگ

کارای میخاسی با رفیق ات انجام بدی با شوهرت انجام بده 😍

عزیزم فکر میکنی چند درصد دخترای ایران بهشون بهاداده شده؟؟؟ بخوای به این چیزا فکر کنی زندگی الانت هم ...

نمیدونم خیلی بده باید برم روانشناس اصلا اعصابم خرابه من تو گذشته از طرف چندتا از نزدیکان هم مورد دست درازی قرار گرفتم روح روانم داغونه

عزیزم با شوهرت رفیق باشی اوکیه دیگکارای میخاسی با رفیق ات انجام بدی با شوهرت انجام بده 😍

اگه مادرشوهر عقده اییم بزاره تا الان ک زندگی رو زهر کردا