2777
2789

لطفا قبل اینکه قضاوت کنین بخونین❣️متولد ۸۰ منم  اواخر ۸۱ دوسال فرقمونه آزادی کامله بابای من. اونقدر محدودم میکرد و شکاک بود دیوونه شده بودم مدام گوشی چک میکرد هیج جا نمیزاشت برم زندگی رو کوفتم کرده بود من تو ۲۰ سالگی نامزد شدم ۲۱ عروسی امسال هم اگه خدا بخواد دارم مادر میشم ۲۳ سالم میش  آقا نمیدونم چرا عمیقا به دخترعموم حسودیم شد من بچه اولم دوتا داداش دارم اون بچه دومه با دوتا داداش ... بابای من ی بار سر اینکه من عمو هام  بهم پیام میدادن و احوال میپرسیدن گوشیم زد صد تیکه کرد خیلی اذیتم کرد پدر حمایت گری نبود مادرم جلوش وایستاد زبون نداشت زندگی الانم خداروشکر نسبت ب مجردی بهتره اگه خانواده شوهر فاکتور بگیری شوهرم واقعا ادم خوبیه ولی میگم حسرت جوونی کردن رو دلم موند خیلی ناراحتم برای خودم ک اینقدر بابام پسر دوست بود نمیدونم چیکار کنم حسرت نکشم فقط حالم بد میش میبینم اونقدر اذیت شدم اینم تو رفاه کامل هرکاری میکنه میگم خدایا این انصاف نیس حالا تو مجردی اتفاق های بد زیاد افتاده از سمت بابام ..... شما بیاین یکم دلداری بدین

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

برااونچه داری شکربگو همین بچه همین شوهرخوب ... توزندگی هممون یسری نکات منفی بوده حالاباز مال شما بزرگ نیس ... باورکن درکناربعضیاچیزی نیست 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برااونچه داری شکربگو همین بچه همین شوهرخوب ... توزندگی هممون یسری نکات منفی بوده حالاباز مال شما بزر ...

دلم میسوزه از اینکه اصلا بابام باهام خوب رفتار نکرد دانشگاه نرفتم سر اینکه ی بار با اتوبوس برگشتم گفت میخوام شوهرت بدم آبرومو نبر

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

تو راه درست رو برو این بی بند باری ها آخر عاقبت نداره

چبیگم نمیدونم چراا نمیتونم مجاب کنم .... واقعا هم خیلی باز میگرده ها ..... منم زندگیم بد نیس شوهرم انصافا دوسم داره اما دلم گرفته از دیشبه

دلم میسوزه از اینکه اصلا بابام باهام خوب رفتار نکرد دانشگاه نرفتم سر اینکه ی بار با اتوبوس برگشتم گف ...

دیگه گذشت ... ولی باورکن کیش و اینارفتن مجردی ام واسه دختر سنگین باابرو کارجالبی نیس

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

اشکال ندارد دختر خوب غصه نخور خدارو شکر کن عاقبت به خیر شدی اون زندگیش یک مسیر هست تو یک مسیر دیگه آ ...

از وقتی هم باردار شدم خیلی حساس شدم

دیگه گذشت ... ولی باورکن کیش و اینارفتن مجردی ام واسه دختر سنگین باابرو کارجالبی نیس

چیبگم . قبلا عا باشگاه میرفتم با وجود بارداری محدود مطلق شدم عصبی ام

از وقتی هم باردار شدم خیلی حساس شدم

اتفاقا واسه همون بچه ای بهت نصیحت میکنم تو فاز غم نرو چون بعدش بچه رو روحیاتش تاثیر می‌زاره برو فیلم خنده دار دان کن بشین ببین قهوه تلخ عالیه چهل تا قسمت هم هست یا کارتون انی شرلی بشین رو روحیه خودت کارکن فکر بد سراغت اومد تسبیح بگیر دستت واسه سلامتی بچت صلوات بفرست بارداری راحت بچه سالم همه اینها بخند و خوش باش به خاطر بچه از فاز غم بیا بیرون