2777
2789
عنوان

امادگیشو ندارم واقعا

147 بازدید | 9 پست

مربوط به تاپیک قبلیم که مامان دوس پسرم حلقه داد بهم 

با اینک گفت حلقه نامزدی فرق میکنه ولی بازم امادگیشو ندارم بعد ۷ سال هنوز نگرانیایی دارم

دوس پسرم نه خونه داره نه ماشین تازه یه کار ثابت میره اونم شغل باباش سنگ فروشی

نمیدونم چیکار کنم مامانم میگه هنوز زوده براتون همینم :(

رابطه طولانی واقعا اشتباه از طرفی اشتباه تر اینکه وارد زندگی بشی که حداقل ها تامین نمیشه عزیز جان 

با نظر مادرت موافقم واقعا الان مثل قدیم نیست بگیم با ایشالا و ماشالا کار جلو میره تورم دو رقمی کاری کردی که الان یک خونه مسکن مهر کمتر از یک میلیارد نیم نیست 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

آره ترو خدا دنبال پسری باش که حداقل کمی دارایی داشته باشه. 17سال پیش به همسرم که شرایط دوست پسرت و داشت جواب مثبت دادم و هنوز بی پولیش درست نشده من فکر میکردم خانواده اش پشتیبانش هستند ولی نیستند و نبودند و نمیشنپس عاقل باش تو این زمونه با تورم داغون  ریسک نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رابطه طولانی واقعا اشتباه از طرفی اشتباه تر اینکه وارد زندگی بشی که حداقل ها تامین نمیشه عزیز جان با ...

ما خیلی بچه بودیم وارد رابطه شدیم اصلا درکی نداشتم مخصوصا من خودم تازه الان دارم میفهمم چی به چیه واقعا 

تازه ۲۴ سالم شده امسال اونم ۲۸ اما یعنی حتی نشون کردنم اشتباهه ؟

آره ترو خدا دنبال پسری باش که حداقل کمی دارایی داشته باشه. 17سال پیش به همسرم که شرایط دوست پسرت و د ...

پس یعنی چیکار کنم ؟حلقه رو بدم به خودش فعلا و بگم زوده برا نشون کردنم؟مامانم میگه بذار خونه و ماشین بگیره حداقل هرچی هر مدلی باشه بعد تازه فکر کنیم سرش تازه میگفت بذار خواهر بزرگ‌ترت سر سامون بگیره -_-

ما خیلی بچه بودیم وارد رابطه شدیم اصلا درکی نداشتم مخصوصا من خودم تازه الان دارم میفهمم چی به چیه وا ...

هفت سال واقعا زمان کمی نیست مخصوصا که شغلش اصلا تامین کننده نیست با قلبت تصمیمی میگیری که بارها با مغزت خودتو نفرین می‌کنی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

پس یعنی چیکار کنم ؟حلقه رو بدم به خودش فعلا و بگم زوده برا نشون کردنم؟مامانم میگه بذار خونه و ماشین ...

بله. حیفه موندی خونه پدرت بی درذسر داری زندگی میکنی. بزار حداقل ها رو تامین کن بعد. به حرف مادزت گوش بده 

اگه واقعا دوسش داشته باشه خونه برات مهم نیس ولی اگه دوسش نداشته باشه معلومه خونه برات مهم میسه.ب این فکر کن باکسی ازدواج کنی پولدار باشه اهلاق نداشته باشه اونوقت چی والا من اطرافم هرکی پولدار دیدم زناشون همه ناراضین.

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

اگه واقعا دوسش داشته باشه خونه برات مهم نیس ولی اگه دوسش نداشته باشه معلومه خونه برات مهم میسه.ب این ...

ب اینم فکر کن جواب رد بدی بعد چندسال ببینی پسره باعرضه بود به همه چی زسید اونوقت چی؟؟؟همه چیو در نظر بگیر توهم باید پشتش باشی تا به همه چیز برسید.همه بهت گفتن خونه و ماشین مهمه ولی کسی از دوس داشتن نگف فکر کن با کسی ازدواج کنی پولدار باسه ولی همش به فکر عشقت باسه چی؟؟

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari