دعوا زیاد داشتیم و قهرای طولانی مدت میکردمنم هر بار یه تبکه از طلاهامو میفروهتم که توی ۱ماهی که قهره به خودم و بچه هام سهت نگذره،الان که برمیگردم نگاه میکنم ،میبینم خرد خرد ۵۰ گرم طلا فروختم توی این ۷هشت سال.الان رابژمون بهتر شده همش میترسم بگه طلاهات کو.چرا تو مهمونیا طلاهاتو نمیندازی.کابوس دارم هر صبح و شب.اونموقع ها همس به جدایی فکر میکردم و نمیترسیدم اما الان هیلی نگرانم...
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) 😈 https://daigo.ir/secret/21646061130 🙃 لینک چت🙃 کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
آروم آروم بخش بگو که یه مشکل پیش بیاد رو اونا حساب باز نکنه اون موقع اگه بگه بیار بفروشیم خیلی بدتر ...
نه بهش گفتم رو طلاهای من حساب باز نکنی که من ۱گرمم طلا ندارم.گفت فروختی گفتم نه ولی تو ادمی نبودی که بخوام طلا بهت بدم.وسط دعوا بودیم اگه میفتم اره قیامت میشد