2777
2789

عشقم بعد ۴ ۵ سال رابطه احساسی رفته نامزد کرده و خودم این موضوع رو فهمیدم

خواهر کوچیکم دیوونه شده بوم چاقو کشیده از خونه فرار کردم

از اونور مامان بابام همش دعوا دارن بابام سیخ کشید رو مامانم جلوشو ک خواستم بگیرم نزدیک بود سیخه بره تو شکم من

وضع مالی خراب

پشت کنکور

تنها بدون کپن

پت هام همش مریض میشن باید دوره طولانی درمانشون کنم

چیکار کنم نمیدونم واقعا خدا منو میبینه؟چرا رحمش بهم نمیاد چیکار کردم که وضع زندگیم اینه 

چرا تموم نمیشه چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر کوچیکت چرا 

چند سالشه 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
کلاس شیشمه

دلیل کارش چی بوده 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

عزیزم وضع مالی خراب و پت ها ؟

هزینه های اضافی رو حذف کن حداقل شرایطتت بهتر بشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!