2777
2789
عنوان

کسی با نارسایی بطن راست آشنا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 68 پست
خیلی ممنونم دکتر هم دیدن گفتن نارسایی بطن راست درش مشخصه و ی سری تغییرات غیر اختصاصی داره که مشکلی ن ...

دقیقا جای نگرانی نداره

چند وقته درگیر بیماری قلبی هستین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا جای نگرانی ندارهچند وقته درگیر بیماری قلبی هستین؟

از بچگی گاهی درد رو تجربه می‌کردم اما به نظرم مهم نمیومد تا ۱۸ سالگی که دوبار به خاطر ضربان بالا به بیهوشی کشیده شد 

حدود ۴ سال هست دارو مصرف می‌کنم و چندماه اخیر متوجه تغییرات شدید دریچه میترال و بطن راست هم شدیم 

حقیقتا تو این هوا با این شرایط شاغل بودن کار رو برام سخت کرده و تقریبا هرروز مجبورم از اسپری تنگی نفس استفاده کنم و بازهم شب ها از تپش قلب به خواب نرم

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

من مادرزادی مشکل داشتم بین دهلیزی

سوراخ بین دهلیزی یا پرده بین دهلیزی؟ دارو مصرف می‌کنین؟

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

از بچگی گاهی درد رو تجربه می‌کردم اما به نظرم مهم نمیومد تا ۱۸ سالگی که دوبار به خاطر ضربان بالا به ...

ای وای خیلی سخته

امیدوارم حالتون بهتر بشه

با متخصص و جراح قلب مشورت کردین؟

ای وای خیلی سختهامیدوارم حالتون بهتر بشهبا متخصص و جراح قلب مشورت کردین؟

بله، ایشون که می‌گن بیرون نرید و اگر می‌رید کوتاه باشه و حتما ماسک بزنید.. از انجام فعالیت‌های سنگین خودداری کنید و غیره...

اما نمی‌شه همه رو انجام داد 

بله، ایشون که می‌گن بیرون نرید و اگر می‌رید کوتاه باشه و حتما ماسک بزنید.. از انجام فعالیت‌های سنگین ...

دقیقا این هوا برای شما سمه

از فعالیت های سنگین خودداری کنید تا حد ممکن

دقیقا این هوا برای شما سمهاز فعالیت های سنگین خودداری کنید تا حد ممکن

سپاسگزارم 

🙏🙏🙏🙏

عذر می‌خوام مجدد پیام می‌دم

وقتتون بخیر 

داخل اکوی من بخش TAPSE نوشته شده 13 

خواستم بدونم شما می‌دونید معنیش رو؟ 

عذر می‌خوام مجدد پیام می‌دموقتتون بخیر داخل اکوی من بخش TAPSE نوشته شده 13 خواستم بدونم شما می‌دونید ...

سلام 

خواهش میکنم 

وقت شماهم بخیر باشه

ببینین تپس قدرت همون پمپاژ بطن راست شما رو نشون میده

عددتون پایین تر از حد طبیعیه و نشون میده بطن راست قلب شما ضعیف و خسته شده و به طور عادی پمپاژ خون رو انجام نمیده

دقیقا همون مشکل دریچه میترالتون هست ک به مرور زمان بطن راستتون رو خسته کرده

تپس ۱۳ یه هشدار قطعی میتونه باشه با متخصص قلبتون یا متخصص الکتروفیزیولوژیست مشورت کنین ک احتمال زیاد جراحی دریچه رو بهتون پیشنهاد میدن ک ایشالا مشکلتون با این عمل حل میشه

نگران نباشین

سلام خواهش میکنم وقت شماهم بخیر باشهببینین تپس قدرت همون پمپاژ بطن راست شما رو نشون میدهعددتون پایین ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید یا پاسخگوییتون 🙏🏻

گفتن هنوز به حد جراحی نرسیده میترال، و چون سنم پایینه هنوز سعی می‌کنن با دارو کنترلش کنن 

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید یا پاسخگوییتون 🙏🏻گفتن هنوز به حد جراحی نرسیده میترال، و چون سنم پای ...

خواهش میکنم

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم

امیدوارم حالتون بهتر شه 

سعی کنین زیاد فشار به قلبتون وارد نکنین تا این یه دوره تا جراحیتون هم سپری شه

خواهش میکنمخوشحال میشم بتونم کمکتون کنمامیدوارم حالتون بهتر شه سعی کنین زیاد فشار به قلبتون وارد نکن ...

سرکار و غیره حتی تو این هوا به هرحال کمی فشار رو به همراه داره و ناچاریم... 

چون میزان پرولاپس و نارسایی میترال متوسط تا شدید هست به نظر نمیاد تا چند سال آینده جراحی در پیش باشه...

سرکار و غیره حتی تو این هوا به هرحال کمی فشار رو به همراه داره و ناچاریم... چون میزان پرولاپس و نارس ...

شما اطلاع دارید تپس زیر چند باشه غیرنرمال تلقی می‌شه؟