2777
2789
عنوان

چطور دیدم رو نسبت به زن داداشم خوب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نگران همینم زیاد اوایل خیلییییی. دوسش داشتم اصلا بی نهایت ولی هرچی گذشت کاراشو دیدم حرفاشو شنیدم ...

خب این طبیعیه رفته رفته تفاوت ها بیشتر خودش رو نشون میده و به یک جایی می‌رسی که ممکنه نسبت بهش خنثی باشی یا حتی ازش بدت بیاد به همین خاطر میگم زیاد صمیمی نشو تا همیشه بتونی با ثبات باهاش رفتار کنی. 

البته این که من میگم خیلی سخته و گذشت زیادی میخواد. من خودم احساس میکنم خیلی فرسوده شدم توی اون مدت چون نمی‌خواستم خدایی نکرده احتراما از بین بره. 

ببین شما اگه با یه دوست صمیمی بشی و بعدش رابطه ات خراب بشه نهایتش اینه که دوستت رو از دست میدی و با یکی دیگه دوست میشی ولی نگه داشتن رابطه با افراد خانواده اینجوری نیست و از این بابت سخته. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
میخام خوبی هاشو ببینم ها خدایی کم بهم خوبی نکرده ولی ادمیه که طعنه میده مثلا اگه. داداشم یکم. باهام ...

آره حق داری.

به نظر میاد بیشتر فرهنگ خونوادگی شون فرق داره که این حرفو زده و قصد بدی نداشته. 

بعضی فرهنگا این مدلین، من توی دوستام دیدم. حتی فکر نکرده به این موضوع که واقعا داداشت رفتارش با شما چجوریه. سبک و مدل حرف زدنش اینجوریه.

کلا یه جا زندگی کردن حتی با فرشته هم باشی سختی های خاص خودشو داره و آدم باید خیلی گذشت داشته باشه که بتونه با کسی با فرهنگ یه ذره متفاوت با آرامش و محبت زندگی کنه.

اخه نمیتونم چون با هم راحتیم میاد خونمون کلی شوخی میکنیم میخندیم

شوخی رو کمتر کن

بگو بخند داشته باش ولی در حد متعادل

صمیمیت یه سری حرفارو به دنبال داره اگه گذشت و صبر اش رو در خودت میبینی باهاش صمیمی نشو. اگه در خودت نمیبینی ، سعی کن همیشه یه مرزی رو حفظ کنی