2777
2789
عنوان

ترمیم معدل نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 19 پست
ببین صرفا میخوام یاد بگیرمچون بلد نیستمولی تا خرداد وقت دارم ک همین کلیپارو ببینم و کتابو بقیه رو بخ ...

اره خب میشه از الان تا خرداد خیلی وقت هست ولی نباید از دستش بدی
زود شروع کن ک ب امید خدا بهترین نتیجه رو بگیری
 استادایی که گفتی عالین

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

اره خب میشه از الان تا خرداد خیلی وقت هست ولی نباید از دستش بدی زود شروع کن ک ب امید خدا بهترین نتیج ...

چشم عزیزم چشم

فقط ینی همون کلیپای امادگی امتحان نهایی ببینم و تموم که شد خودم برم خط به خط کتاب بخونم و مرور کنم و نمونه سوال سالای قبل حل کنم درسته ؟

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم چشمفقط ینی همون کلیپای امادگی امتحان نهایی ببینم و تموم که شد خودم برم خط به خط کتاب بخونم ...

بله درسته عزیزم
فرمول بیست هم حل کن کنارش 

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

خیلی ازت ممنونم عزیزم 🥺❤️❤️

خواهش میکنم خوشگلم اگه بازم سوالی بود درخدمتم