2777
2789
بخدا اخرین نری که دیدم پرستار بیمارستانی بود که به دنیا اومدم

وای منم دورم نر نیست اصلا😂 تو دانشگاه دارم رو استادم کراش میزنم 😂🤦‍♀ (البته اونی که گفتم دعا کنید میام بده یکی دیگه س که دیگه نمیبینمش)

ولی دلم میخواد انصراف بدم از این رشتم نه از رشتم خوشم میاد نه حتی بهم خوش میگذره با این همکلاسی هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون میری؟جایی میری کسی بیاد؟از آسمون ک نمیاد عسلم

وای منو میگی شاید ماهی یبار برم بیرون اونم با خانواده میرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣تنهام برم جاهایی نمیرم ک توش پسر مسر باشه ،پیجم پیویه خالی از یدونه پسر 

بعد انتظار دارم یه پارتنر خووووببببب گیرم بیاد 

اخع یکی نیس بگه از کجاااا؟؟؟؟ولی ناامید نیستم میگم خدا میرسونه بلخره🤣🤣خو چیکار کنم انقد درس دارم نمیرسم برم بیرون

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

وای منم دورم نر نیست اصلا😂 تو دانشگاه دارم رو استادم کراش میزنم 😂🤦‍♀ (البته اونی که گفتم دعا کنید ...

چرا زندگی اینجوریه

حالا تو خیابون پیشنهاد میدن ولی اخه مگه میشه اعتماد کرد

رشتت چیه؟منم از رشتم خوشم نمیاد

عزیزم من 19سالم بود هزاران نفر میومدن جلو بر آشنایی دوستی خواستگاری ازدواج جایی نبود که برم دنبالم خواستگاری پیدا نشه 

آخر همون 19سالگی شوهرم خیلی  پاپیچ شد باهاش ازدواج کردم خداروشکر نه بده نه خوب اما من از شرایط زندگی خیلی راضی نیستم 

واقعا به شانس و اقبال و عقل هم هست 

دوستانی داشتم که تو عمرشون یه خواستگار براشون اومد اما تو زندگی صد هیچ از من جلوترن

پس انشاالله صبر کن تا یه ازدواج خوب خیلی خوب داشته باشی

اون کراشمه با پیج فیک🤣

جر😂غصع نخور بلخره مام یکیو پیدا میکنیم🫶

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بشین تا بیاد🤣🤣🤣

🥲بخدا از سینگلی پوسیدم 

خیلییی بده سینگلی هم حدی داره 

عزیزم من 19سالم بود هزاران نفر میومدن جلو بر آشنایی دوستی خواستگاری ازدواج جایی نبود که برم دنبالم خ ...

عزیزم خب ادم دلش میگیره میگه یعنی من دوست داشتنی نیستم یه نفر سمتم نمیاد من تو شهر کوچیکم هفته ای یه بار بیرون میرم حالا کوچیکتر بودم بیشتر میرفتم ولی دریغ از اینکه یه نفر سمتم بیاد خب منم دلم میخواد یکی دوستم داشته باشه خواسته زیادیع؟😂🤦🏻‍♀️💔

چرا زندگی اینجوریهحالا تو خیابون پیشنهاد میدن ولی اخه مگه میشه اعتماد کردرشتت چیه؟منم از رشتم خوشم ن ...

نه من آدم تحصیل کرده خوشم میاد.

بهداشت عمومی

هزینه ی انصراف شما چقدره؟ برما ترمی ۲۰ و خورده ای