2777
2789

بهم گفت هر دو تخمدانت فولیکول مشاهده نمیشه یه بار دیگه باید بیای سونو بدی 

گفت تخمدان هات کوچیک شدن الان یکیشون ۲۷ میلیمتر یکیشون ۳۱میلی متر 

من ۲۸ سالمه تا دوسال دیگه هم شرایط ازدواج ندارم چیکار کنم اخه نکنه نتونم در آینده بچه دار بشم ؟ 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگرانیت کاملاً قابل درکه عزیزم، ولی توضیح می‌دم موضوع دقیقاً یعنی چی و چه کارهایی می‌تونی انجام بدی.

🔍 ۱. اینکه «فولیکول دیده نشده» یعنی چی؟

گاهی توی یک سونوگرافی (به‌خصوص اگر روز سیکل مناسب نباشه یا دستگاه/اپراتور دقت کافی نداشته باشه) فولیکول‌ها دیده نمی‌شن.

این به‌تنهایی دلیل ناباروری نیست و اصلاً تشخیص قطعی نیست.

به همین خاطر هم معمولاً میگن سونو تکرار بشه.

🔍 ۲. اندازه‌ی تخمدان‌ها

گفته تخمدان‌ها کوچیک هستن:

۲۷ میلی‌متر × ۳۱ میلی‌متر (تقریباً حدود ۳ سانت)

— این اندازه غیرطبیعی یا خطرناک محسوب نمی‌شه.

تخمدان‌ها معمولاً بین ۲.۵ تا ۵ سانت متغیرن و با سن، ژنتیک و هورمون‌ها فرق می‌کنن.

⚠️ ۳. مهم‌ترین نکته اینه که فقط با یک سونو نمی‌شه گفت ذخیره‌ی تخمدان کم شده.

برای تشخیص واقعیِ «ذخیره‌ی تخمدان» باید حتماً آزمایش هورمونی انجام بشه:

AMH (مهم‌ترین آزمایش ذخیره‌ی تخمدان)

FSH / LH

E2

سونو در روز ۳–۵ سیکل

فقط AMH می‌تونه بگه وضع ذخیره تخمدانت خوبه یا نه.

🌱 ۴. ۲۸ سالگی هنوز سن خیلی خوبی محسوب می‌شه

اکثر دخترها تا اوایل ۳۰ سالگی تخمک‌گذاری طبیعی دارن.

اگر هم ذخیره کمی پایین باشه، درمان‌های کمکی وجود داره و حتی می‌تونی فریز تخمک کنی (اگر نگرانی بلندمدت داری).

💡 ۵. تو شرایطی که تا دو سال آینده ازدواج نداری، بهترین کار چیه؟

1. آزمایش AMH بده — مهم‌ترین قدمه.

این آزمایش تکلیف رو روشن می‌کنه.

2. سونو رو دوباره در یک مرکز مطمئن انجام بده.

اشتباه تشخیصی توی سونو خیلی شایع هست.

3. اگر AMH پایین بود (که لزوماً هم نیست)،

می‌تونی با مشاوره متخصص زنان درباره‌ی فریز تخمک تصمیم بگیری.

ولی این کار فقط وقتی لازم میشه که ذخیره واقعاً پایین باشه.

چت جی بی تی میگه

الان که مجردی هروقت ازدواج کردی برو پیگیری و درمان الان هزاران راه درمان اومده نترس بچه دار میشی

من خیلی بچه دوس دارم اگه یائسه شم به این زودیا کلام پس معرکس 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

نگرانیت کاملاً قابل درکه عزیزم، ولی توضیح می‌دم موضوع دقیقاً یعنی چی و چه کارهایی می‌تونی انجام بدی. ...

وای ممنونم عزیزم 

باز کار خوبی کردی رفتی دکتر من نمیدونم اوضاع حاد هست یانه ولی شنیدم میتونیی تخمک فریز کنی

بخدا حاضرم گوشواره های تو گوشم رو بفروشم تخمک فیریز کنم فقط بچه دار بشم در آینده 🥲 من اتفاقی رفتم سونو کاش زودتر میرفتم 

سیکلت منظم هست یا نه ببین بعضی روزهای خاص توی سیکل تخمدان ها فولیکول دارن دکتر نگفت که روزی از سیکل ...

سیکلم کاملا منظمه ولی سه روزه هست کل پریودم 

گفت روز ۱۱ یا ۱۲ سیکل برو سونو 

خب چرا شرایط ازدواج نداری؟

بنا به دلایلی که نمیشه توضیح بدم 🥲 تازه این خوشبینانه شه 

بعدشم معلوم نیس چی بشه توکل بر خدا