fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 4924 عنوان نفس تنگی دارم😤😤 104 بازدید | 15 پست دارم خفه میشم با این هوا اهخداهم به ما رحمی ندارههههههههه ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺 1404/09/05 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1940 وای من دیروز یساعت بیرون بودم کم مونده بود خون بیاد از گلوم انقد هوا سمیه
عشق79پریافرهنگیان عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3782 من که حس میکنم ببینیم کیپ نفس نمیتونم بکشم هرچی دست میزنم هیچی نیست🫤
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 4924 وای من دیروز یساعت بیرون بودم کم مونده بود خون بیاد از گلوم انقد هوا سمیه پارسال این موقع کلی بارون برف اومد لااقل😭😭😭 ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
پیشی__ملوسه عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 724 وای چرا همه اینجور شدنمنم از پری روز انگار یه سنگ ۱۰کیلویی رو قفسه سینمه نمیتونم نفس بکشم کاملفردا میخام برم دکتر
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 4924 من که حس میکنم ببینیم کیپ نفس نمیتونم بکشم هرچی دست میزنم هیچی نیست🫤 وای چه بد ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 4924 وای چرا همه اینجور شدنمنم از پری روز انگار یه سنگ ۱۰کیلویی رو قفسه سینمه نمیتونم نفس بکشم کاملفردا م ... منم الان دیدم چند نفر دیگه هم تاپیک زدن همینجورینانگار اکسیژن نیست😭 ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
پیشی__ملوسه عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 724 منم الان دیدم چند نفر دیگه هم تاپیک زدن همینجورینانگار اکسیژن نیست😭 خدا بهمون رحم کنه
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 4924 خدا بهمون رحم کنه باعث و بانیاش لعنت بشن ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1940 پارسال این موقع کلی بارون برف اومد لااقل😭😭😭 هرسال بدتر از قبل میشه
چوقولو عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 2283 نه بعضیا میفرمایند ما ایرانیها پوست کلفتیم از پس همه چی بر میایم.از این لیموجی هامدمیزارن💪
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 4924 هرسال بدتر از قبل میشه دقیقا😭 ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 4924 نه بعضیا میفرمایند ما ایرانیها پوست کلفتیم از پس همه چی بر میایم.از این لیموجی هامدمیزارن💪 اون بعضیا ظالم اند که سالم اند فقط الان ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1940 دقیقا😭 هف هش سال قبل زمستون نرسیده برف شروع میشد...اونوخ الان چیبهار و پاییز داره تموم میشه ی بارون درس حسابی نباریده برف که بماند
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 4924 هف هش سال قبل زمستون نرسیده برف شروع میشد...اونوخ الان چیبهار و پاییز داره تموم میشه ی بارون درس حسا ... اره یادمه به قول هایده سال سال دریغ از پارسالهمون یه ذره بارون برفی هم که میومد کلا رفت ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺