2777
2789
عنوان

نمیدونم زنگ بزنم اورژانس یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 23 پست

کرونا نیست؟

اسکن از ریه گرفتین؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توهم توطئه دارید؟

اره تست کردم چند روز رو ماشینا یه گردغباری می‌ریزه ک مث همیشه نیست اهن ربا گرفتم روش تو اینستا هم میگفتن 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

شهر کوچیکم من هر سال اوایل سرما اینجوری میشم

اینو دیگ نمی‌دونم برو دکتر

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

اره تست کردم چند روز رو ماشینا یه گردغباری می‌ریزه ک مث همیشه نیست اهن ربا گرفتم روش تو اینستا هم می ...

پستش رو دیدم

اگه زحمت میکشیدی کامنت میخوندی توضیح علمیش رو داده بودن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

عزیز تو شهرای بزرگ فلزات سنگین زدن تو هوا یه اهن ربا بزن به گردغبار اطرافت میفهمی میخوان مردم مریض ب ...

😶😶😶🫥🫥🫥🫥 ترو خدا برو خودتو یه دکتر نشون بده انقدرم افکار سمیت رو برا دیگرون نگو

سلام،خدا سلامتی بده

برای کاهش عوارض آلودگی هوا،سعی کن هرروز قرص جوشان استیل سیستئین مصرف کنی

البته بعد غذا ،چون باعث افت قند و فشار میشه

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083