2777
2789

همه اکسا رو باهممم

آمــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــن

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار کرده مگهچن وقت از کات میگذره

بدون هیچ توضیح و دلیلی باهام کات کرد بی محبی کرد و دیگه جواب پیامامو نمیداد حتی سین نمیزنه یک ماهه پیامش دادم بیشتر دوماهه کات کرده بدون هیییییچ توضیحی اخه چرااا

امییییین واقعا خیلی عوضیه موندم مگه چیکار کردم که اینکارو باهام کرد بعد دوسال ارتباطه همه جوره پاش م ...

لاشی به تمام معنا بوده

لابد چیزایی ازت مخفی داشته این بدترین شکل بازی روانیه که

طرف انجام میده

بره گوه هاشو بخوره 

قبلش دعوایی چیزی کردین؟

یه پیج فیک درخواست فالو بهم داد بعد اکسمم فالو کرده بود رفتم بهش گفتم اینو میشناسی گفت نه من از کجا بدونم مگه هر کی فالوت میکنه به من ارتباط داره و فلان بعد اون دیگه جواب پیامامو نداد حتی دیگه سین نمیزنه

لاشی به تمام معنا بودهلابد چیزایی ازت مخفی داشته این بدترین شکل بازی روانیه کهطرف انجام میدهبره گوه ...

هزار بار باهام بازی روانی کرد بعد به من میگفت تو قصدت بازی روانیه و از اینکارا متنفرم