2777
2789
عنوان

مپ چند سال پیش رفتم کربلا دوقلو دختر خواستم و الان باردارم دوقلو پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست
آنومالی رفتم

انشاالله عاقبت بخیر باشن گلم منظورم اینه توی سونوی ان تی هم گفتن پسرن یا تشخیص ندادن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله عاقبت بخیر باشن گلم منظورم اینه توی سونوی ان تی هم گفتن پسرن یا تشخیص ندادن

قطعی نگفتن ولی یجورایی گفتن من نمیخواستم قبول کنم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
قطعی نگفتن ولی یجورایی گفتن من نمیخواستم قبول کنم

عزیزم علایم خاصی داشتی

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
عزیزم علایم خاصی داشتی

متوجه نمیشم؟ دوقلو‌بودنش یا پسر بودنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متوجه نمیشم؟ دوقلو‌بودنش یا پسر بودنش

ببخشید اینقد سوال میپرسم خواهر منم دوقلو داره ولی تازست میخواستم ببینم شما علائم خاصی داشتین هم دوقلو بودن هم پسر بودن 😀

ببخشید اینقد سوال میپرسم خواهر منم دوقلو داره ولی تازست میخواستم ببینم شما علائم خاصی داشتین هم دوقل ...

نه ویار شدید بی اشتهایی که الانم دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ویار شدید بی اشتهایی که الانم دارم

ممنونم عزیزم، 🌹🙏