2777
2789
عنوان

چه کلماتی فیلتره تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست
از گزینه فاصله استفاده میکنه اینجوریفا‌ل ساند‌یس فیلتر‌شکن

نه بخدا اصلا فاصله نذاشتم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یچیزی بگین بهم چسبیده باشه امتحان کنم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گونی😂🤦🏻‍♀️

😂😂ببخشیدا

کونی

😭😭😭🤣

الان نینی یار میاد از بیخ تعلیقم میکنه میگه بیا اینم فیلتر🤣💔

اسی سلام حالت چطوره 😁از اخرین باری که تو تاپیکت بودم قرار بود که با دوس پسرت که دندون بود خانواده ه ...

عههه سلام عزیزممم

گلم فعلا تو همون مراحل موندیم😂

خونه مارو قراره شهرداری برداره یکی یکی تو محلمون خونه هارو تخریب میکنن وضع محله خیلی خرابه راستش خجالت میکشم بیان

دوس پسرمم چون فعلا شهر دوره دست نگه داشتیم چند وقت یبار خودش میاد یه روز میریم بیرون برمیگرده دوباره