2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینکه بعد از مرگ چی میشه چیه😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکس خبر نداره دقیقا چه اتفاقی میفتههرکیم هرچی میدونه و میگه و اعتقاد داره صرفا تئوری و فرضیساین نظ ...

راه های کسب معرفت ۴ تا هستش 

یکی عقل 

یکی قلب 

یکی نقل 

یکی حواس یا همان علم که علم در بعد از مرگ راه نداره چون مادی نیست علم فقط در مورد مادیات میتونه نظر بده 

عقل میگه بله بعد از مرگ باید معادی باشد وگرنه عدل خدا زیر سوال می‌رود 

قلب هم معاد رو میبینه با ریاضت و مثلا همین افرادی که در برنامه زندگی پس زندگی بودن 

نقل هم که می شود مذهب آیات و روایات زیادی داریم در مورد معاد و نمی‌شود نادیده گرفت این همه آیات و روایات را 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

راه های کسب معرفت ۴ تا هستش یکی عقل یکی قلب یکی نقل یکی حواس یا همان علم که علم در بعد از مرگ راه ند ...

همچنان نظرم اینه که همه چیز برحسب احتمالاته و هیچکس اطلاعات دقیقی نداره.

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

فک کن حق الناسه شکستن دل باشه

حق ناس ۴ تاست 

یکی مالی 

یکی جانی 

یکی عرضی که معمولا دلی هم همینجاست 

یکی اضلالی 

به ترتیب کم‌اهمیت به پر اهنیت گفتم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

حتی حیوانات هم زنده میشن .کی گفته حیوانات زندگیشون تموم میشه

پس چرا حیوانات رو غسل و کفن و دفن نمیکنن؟ مثلا قراره یه گرگ‌ چون به یه گله حمله کرده بره جهنم ولی یه گرگ دیگه که فقط به یه گوسفند حمله کرده بره بهشت؟؟؟؟؟ هیچ کجا نگفته برای حیوانات بهشت و جهنمی وجود داره

حق ناس ۴ تاست یکی مالی یکی جانی یکی عرضی که معمولا دلی هم همینجاست یکی اضلالی به ترتیب کم‌اهمیت به پ ...

والا طبقه بندیش کجا گفته بوده خدا؟

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

هممون میریم عزیزم تا حالا کسی بوده که مرگ بهش نرسیده باشه؟خدا روح پدرتونو بحق فاطمه ی زهرا شاد کنه ا ...

خدا رحمت کنه امواتت رو 

عجیب دلتنگشم عجیب 

بابای بشدتتتتت مهربون بود ببین یکماه قبل رفتنش به کما زنگش زدم گفتم کجایی بابا می‌خوام برم جایی میایی دنبالم گفت دارم میرم بیرون شهر گفتم خب باشه پس نمیرم گفت نه نه میام دنبالت بری کارتو انجام بدی در این حد مهربونه بوذ

راه های کسب معرفت ۴ تا هستش یکی عقل یکی قلب یکی نقل یکی حواس یا همان علم که علم در بعد از مرگ راه ند ...

طبق امضاتون میخوام بپرسم من خیییلی از خوابهام قبل یه اتفاق مهم تعبیر میشه حتی شبی که جنگ شد هم من خواب جنگنده دیدم کا بالای سرم پرواز میکنه کلا خوابام خیلی تعبیر میشن چه دلیلی میتونه داشته باشه بنظرتون؟ همه همینطورن یا نه

همچنان نظرم اینه که همه چیز برحسب احتمالاته و هیچکس اطلاعات دقیقی نداره.

نظر رو باید صاحب نظر بده 

نمیشه ما بگیم به نظر من میشود با کاهو قرمه سبزی پخت 

نمی‌شود بگیم به نظر من میشود قرص سردرد به درد نمیخوره دکترا برا خودشون میگن 

یا مثلا عمل آپاندیس الکیه 

من از هر ۴ تا راه کسب معرفت معاد رو ثابت کردم خدمتون البته ۳ راه 

راه علم که به معاد نیست چون مادی نیست