2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینکه بعد از مرگ چی میشه چیه😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 54 پست
خدا رحمت کنه امواتت رو عجیب دلتنگشم عجیب بابای بشدتتتتت مهربون بود ببین یکماه قبل رفتنش به کما زنگش ...

عزیزم😪😪ایت الکرسی میخونم براشون شماهم براش همیشه قران بخونین و کار خیر انجام بدین...مطمئنن جواب مهربونیاشو اون دنیا بهش دادن خدا نور به قبرش بباره انشاالله همنشین ائمه باشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا طبقه بندیش کجا گفته بوده خدا؟

مال منو بدزد ولی کتکم نزن 

منو کتک بزن ولی آبروم رو نبر 

آبروی منو ببر ولی گمراهم نکن که جهنم‌نرم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

پس چرا حیوانات رو غسل و کفن و دفن نمیکنن؟ مثلا قراره یه گرگ‌ چون به یه گله حمله کرده بره جهنم ولی یه ...

کسی نگفته بهشت و جهنم دارن.اما با مردن تموم نمیشن.حتی اون دنیا هم حیوانات هستن .بهشت و جهنم مال انسانهاست ک عقل و شعور دارن و باید پاسخگو باشند.اما حیوانات هم روح دارم و روح از بین نمیره

طبق امضاتون میخوام بپرسم من خیییلی از خوابهام قبل یه اتفاق مهم تعبیر میشه حتی شبی که جنگ شد هم من خو ...

همه اینطور نیستن 

نفس و دل پاک خواب صادقه میبینه 

این از نفس شماست 

خواب هم از جنس برزخه 

شما سعی کنید خواب بد رو خوب تعبیر کنید و صدقه بدید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد