2777
2789
عنوان

کسانی که زیاد داد میزنین بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 26 پست
به حنجره ربطی ندارع عادتهاز درون میاددرونت خب خشم و نا ارامی باشع و از بینش نبری اینم از بین نمیرهبا ...

درسته. ولی خب خشم و ناراحتی در طول زندگی برای همه پیش میاد. مهم اینه اون خشم رو چجوری تخلیه کنیم که آسیب نزنه به خودمون و اطرافیانمون. 

درسته تروماها باید حل بشن خیلی تاثیر دارن ولی داد زدن یه مورد از صدها مورد تخلیه ی عصبانیته. من میگم کسی که عادت کرده از راه داد زدن عصبانیتشو تخلیه کنه، انگار معتاد میشه به این کار و نمیتونه ترک کنه. باید خیلی تلاش کنه تا بتونه ترک کنه

درسته. ولی خب خشم و ناراحتی در طول زندگی برای همه پیش میاد. مهم اینه اون خشم رو چجوری تخلیه کنیم که ...

اگه حیلی شدیده اعتیادش باید بره مشاور

ولی توی خفیف ها مثل مال من حل شدنیه

The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ینی تو محیطی قرار بگیره با ادمای خوش زبان

من فکر میکنم ارتباط با طبیعت هم خیلی تاثیر میذاره. ولی به طبیعت رفتن و ورزش و این چیزا زیاد علاقه نداره. یجورایی افسرده هم هست

من فکر میکنم ارتباط با طبیعت هم خیلی تاثیر میذاره. ولی به طبیعت رفتن و ورزش و این چیزا زیاد علاقه ند ...

خب اول افسردگیش باید درمان شه

The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘