2777
2789
عنوان

خیلی حالم بد شد

146 بازدید | 15 پست

بجه ها بابام بهم گفت که بگرد تو دبی ببین کاپشن تخفیف خورده مارک خوب پیدا میکنی برات بخرم قیمت ها را دیدم سر درد گرفتم  فهمیدم همه چی تقریبا چند سال دیگه برا مون آرزو میشه با این ارزش پول مون 

همین الانش یه روز بخواهی شب کنی هیجی نخری ۲تومان روزی خرجت هست خیلی حالم بد شد خدا بهمون رحم کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو که تا دبی رفتی نگران پول کاپشنی؟ یه وعده غذا تو دبی رو بدی چهارتا کاپشن میخری 😂

یا دبی نیستی ایسگاه کردی؟

2 تومن ؟ فکر کنم فقط بلیط رفت به دبی 20 تومنه 😂 چی میگید خدایی اینجا

چه پول داربا ۲ت چیکار میکنی طی روز؟ بگو بدونم قشر مرفه چطوری سر میکنن

2 تومن ؟ قشر مرفه ؟ فکر کنم شما کلا بیرون نمیرید

هیچی خرج نکنی بری بیرون به دو سه نفر سلام کنی برگردی میشه 500 هزار تومن 😂

چرا میشه هرروز که نه ولی هر دوسه روز امکان داره مثلا اجاره خونه تقریبی ۵تومن قبض ها یک تومن شارژ ووایفا وبسته خودش درماه ۲ تومن میشه برای ۳ گوشی همراه

لباس ماهانه ۵ تومن

خوراکی که دوتابیسکویت بخری ۱۵۰ میشه حالا بماند اگر دلت چیپس  وپفک ....خواست خرج زندگی خیلی بالاست یعنی ۴ نفره کارکنند قشنگ اگر  تقریبی ماهی ۱۵ درآمدشون باشه  کم بخور گرد بخواب دارند

اگر یک نفر باشه کار کنه   تعدا ۴یا۵ نفر مستاجر باشه یه وعده غذایی حذف کنند مهمونی رفتن ودادن کنسل بازی وتفریح بچه کنسل میشه 

اگر دونفر کار کنن که بخور نمیری دارند

نتیجه حقوق طبق بالا رفتن اجناس باید بالا برود یا که اصلا گرونی نباشه اینم شدنی نیست