نازیتونم مدیر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 عنوان چرا با وجود اینکه میدونیم لاشیه | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست بازم چکش میکنیم به جا اینکه خوشحال بشیم یه آدم بی ذات از زندگیمون حذف شده حالم بهم میخوره از همه ی مردا خوب بلدن حرف بزنن مخ بزنن بعدش که دل دادیم گوه بزنن به باورامون تعریف کنین بگین کی و کجا تونستین کلا حذفش،کنین هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃 1404/09/05 | 00:28 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mylaminor عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 815 دو هفته پیش کات کردم البته لاشی نمیشه بهش گفت ولی به عنش بودم The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘
نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 چرا ما دخترا انقد زود باوریم اخه با دوتا دوست دارم و عاشقتم وا میدیم شل میشیم اونام اینو میدونن قشنگ مخ میزنن زبون میریزن هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 دو هفته پیش کات کردم البته لاشی نمیشه بهش گفت ولی به عنش بودم همشون عین همن نه دل میدن نه وابسته میشن نه وجدان دارن نه ترس از خدا هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
mobina8020 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 406 با دوتا دوست دارم و عاشقتم وا میدیم شل میشیم اونام اینو میدونن قشنگ مخ میزنن زبون میریزن دقیقا هرچقدم که زبون باز تر کارشون راحت تر فک میکنیم طرف یه شاخه گل برامون میگیره چهارتا دوست دارم بهمون میگه دیگه عاشق واقعیه
mylaminor عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 815 همشون عین همن نه دل میدن نه وابسته میشن نه وجدان دارن نه ترس از خدا کون لقشون The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘
نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 دقیقا هرچقدم که زبون باز تر کارشون راحت تر فک میکنیم طرف یه شاخه گل برامون میگیره چهارتا دوست دارم ب ... خدا براشون نسازه فقط هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 کون لقشون زبون میگه دل لامصب طاقت نمیاره هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
mylaminor عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 815 زبون میگه دل لامصب طاقت نمیاره سعی کم مقابلع کنیتموم میشه The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘