نازیتونم مدیر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 عنوان چرا با وجود اینکه میدونیم لاشیه | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست بازم چکش میکنیم به جا اینکه خوشحال بشیم یه آدم بی ذات از زندگیمون حذف شده حالم بهم میخوره از همه ی مردا خوب بلدن حرف بزنن مخ بزنن بعدش که دل دادیم گوه بزنن به باورامون تعریف کنین بگین کی و کجا تونستین کلا حذفش،کنین هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃 1404/09/05 | 00:28 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobina8020 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 406 اون از گرگ هم لاشی تر و حیوون تره همه اینارو میدونم ولی فراموش کردن خیلی سخته خیلی
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13690 یه جا خوندم وقتی ما متوجه خیانت یا لاشی بودن کسی میشیم دچار بحران بی اعتمادی میشیم نسبت به کل آدما!بعد از یه مدت دنبال اثبات مدرکیم که انکار کنیم اون شخص لاشیه. چرا؟ چون دوست داریم اون اعتمادی که نسبت به آدما داشتیم برگرده من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
anita_bzz عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 489 ماهم همین نظرو داریم الان یکی ک باهاش بودم داره برای یکی دیگه دلبری میکنه و ظاهرا خوشن باهم برا منم برگشت گف من رابطه میخوام ننیتونم نگه دارم .تاپیک قبلیم بخونی میبینی
72yasharr عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 563 منم با یکی بودم که بعدش فهمیدم بجز من مخ چند تا دختر دیگه رم داشته میزده و با چند نفر دیگه هم تو راب ... چه بگویم هعی
ehsandark_pk عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1650 یه جا خوندم وقتی ما متوجه خیانت یا لاشی بودن کسی میشیم دچار بحران بی اعتمادی میشیم نسبت به کل آدما!ب ... عهمه سلاممن شما رو از اولین کاربریم یادمه😅
نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 یه جا خوندم وقتی ما متوجه خیانت یا لاشی بودن کسی میشیم دچار بحران بی اعتمادی میشیم نسبت به کل آدما!ب ... دقیقاااااا شدید قبول دارم چون همش دنبال این بودم بمونم و ادامه بدم و سر خودم کلاه گذاشتم که محاله تا این حد لاشی باشع هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ehsandark_pk عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1650 همه اینارو میدونم ولی فراموش کردن خیلی سخته خیلی سعی کم فراموشش کنی زیاو فکرت رو درگیرش نکن
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13690 عهمه سلاممن شما رو از اولین کاربریم یادمه😅 سلام عزیزم زنده باشین💖 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
mobina8020 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 406 چه بگویم هعی بعضی موقع ها حالم از همه ادما بهم میخوره دوست دارم برم یجایی که هیچکس نباشه دست هیچکس بهم نرسه
72yasharr عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 563 بعضی موقع ها حالم از همه ادما بهم میخوره دوست دارم برم یجایی که هیچکس نباشه دست هیچکس بهم نرسه زندگیتونو بکنید دنیا همینه میگذره هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
deniz800 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 895 امیر بلور تو چی میگی این وسط،درخواس نده اینجا حرفاتو بزن نمیخوام مخ بزنی بیا از دل سنگ مردا بگو چرا ... وایییی خیلییی خوب بوددد😂😂😂امیر بلور اسی اعصاب ندارههه😂😂😂😂
mobina8020 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 406 یه جا خوندم وقتی ما متوجه خیانت یا لاشی بودن کسی میشیم دچار بحران بی اعتمادی میشیم نسبت به کل آدما!ب ... دقیقاااا درسته منم اوایل که فهمیدم خیلی گارد میگرفتم که نههه این نبوده این نکرده این مهره مار داره اصلن اینطور نیستتهش فهمیدم همش درست بوده و من نخواستم بپذیرم