2777
2789
عنوان

چرا با وجود اینکه میدونیم لاشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست

یه جا خوندم وقتی ما متوجه خیانت یا لاشی بودن کسی میشیم دچار بحران بی اعتمادی میشیم نسبت به کل آدما!

بعد از یه مدت دنبال اثبات مدرکیم که انکار کنیم اون شخص لاشیه. چرا؟ چون دوست داریم اون اعتمادی که نسبت به آدما داشتیم برگرده

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم همین نظرو داریم الان یکی ک باهاش بودم داره برای یکی دیگه دلبری میکنه و ظاهرا خوشن باهم

برا منم برگشت گف من رابطه میخوام ننیتونم نگه دارم .تاپیک قبلیم بخونی میبینی

یه جا خوندم وقتی ما متوجه خیانت یا لاشی بودن کسی میشیم دچار بحران بی اعتمادی میشیم نسبت به کل آدما!ب ...

دقیقاااااا شدید قبول دارم 

چون همش دنبال این بودم بمونم و ادامه بدم و سر خودم کلاه گذاشتم که محاله تا این حد لاشی باشع

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
بعضی موقع ها حالم از همه ادما بهم میخوره دوست دارم برم یجایی که هیچکس نباشه دست هیچکس بهم نرسه

زندگیتونو بکنید دنیا همینه میگذره هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

امیر بلور تو چی میگی این وسط،درخواس نده اینجا حرفاتو بزن نمیخوام مخ بزنی بیا از دل سنگ مردا بگو چرا ...

وایییی خیلییی خوب بوددد😂😂😂

امیر بلور اسی اعصاب ندارههه😂😂😂😂

یه جا خوندم وقتی ما متوجه خیانت یا لاشی بودن کسی میشیم دچار بحران بی اعتمادی میشیم نسبت به کل آدما!ب ...

دقیقاااا درسته 

منم اوایل که فهمیدم خیلی گارد میگرفتم که نههه این نبوده این نکرده این مهره مار داره اصلن اینطور نیست

تهش فهمیدم همش درست بوده و من نخواستم بپذیرم